Badrumsrenovering Höllviken

NYTT badrum

Är du i behov av en badrumsrenovering i Höllviken? Har det gamla badrummet sett sina bästa dagar? Lugn, vi på Leijonhufvud Bygg & Renovering AB är experter på badrum och renovering! Med många år av erfarenhet i ryggen åtar vi små och stora byggprojekt med personligt engagemang och stor kompetens.

Våra hantverkare är experter på kakel- och klinker, VVS, el och vitvaror. Våra byggtjänster håller högsta kvalitet och du får alltid generösa garantier på arbete och material. Företaget är mycket lyhörda för kundens önskemål och skräddarsyr badrumsprojektet för att passa behov och krav på bästa sätt.

Några av våra expertiser

KÖKSRENOVERING.
Vi monterar nya kök från alla köksleverantörer. Vi sköter projektledning, montering och installation av el, VVS, kakel och golv. Vi hjälper även gärna till med design av nytt kök och ritningar.

BADRUMSRENOVERING.
Vi renoverar och bygger gästtoaletter och badrum i alla storlekar. Kakel, klinker och marmor monteras av våra professionella plattsättare. Likaså installeras el och VVS av certifierade elektriker och rörmokare. Levereras naturligtvis med våtrumsintyg.

TILLBYGGNAD, OMBYGGNAD & NYBYGGNAD.
Vi utför om- och tillbyggnationer som exempelvis; altaner, trädäck och uterum. Vi bygger även helt nya hus, såsom villor och attefallshus. Vi bidrar gärna med allt från inspiration till design, ritningar, projektledning och totalentreprenad.