Badrumsrenovering Trelleborg

Nytt badrum

Dags att renovera badrummet? Leijonhufvud Bygg & Renovering AB är specialister på badrumsrenovering. Vi utför våra tjänster åt privatpersoner för privatpersoner i Trelleborg och sydvästra Skåne.

Våra erfarna hantverkare klarar det mesta inom badrumsrenovering. Vi kan renovera och bygga badrum och gästtoaletter i alla storlekar. Vi monterar klinker, kakel och marmor, installerar el och VVS – allt genomfört av certifierade hantverkare. När vi utför en badrumsrenovering så kommer arbetet med våtrumsintyg. Vi har bred erfarenhet av branschen.

Några av våra expertiser

KÖKSRENOVERING.
Vi monterar nya kök från alla köksleverantörer. Vi sköter projektledning, montering och installation av el, VVS, kakel och golv. Vi hjälper även gärna till med design av nytt kök och ritningar.

BADRUMSRENOVERING.
Vi renoverar och bygger gästtoaletter och badrum i alla storlekar. Kakel, klinker och marmor monteras av våra professionella plattsättare. Likaså installeras el och VVS av certifierade elektriker och rörmokare. Levereras naturligtvis med våtrumsintyg.

TILLBYGGNAD, OMBYGGNAD & NYBYGGNAD.
Vi utför om- och tillbyggnationer som exempelvis; altaner, trädäck och uterum. Vi bygger även helt nya hus, såsom villor och attefallshus. Vi bidrar gärna med allt från inspiration till design, ritningar, projektledning och totalentreprenad.