Badrumsrenovering Ystad

Nytt badrum

En badrumsrenovering är en investering både på kort och lång sikt. Du får ett trivsamt och fräscht badrum, skydd mot framtida fuktproblem och höjt värde på din bostad.

Men om detta ska ske så måste badrumsrenoveringen utföras av kompetenta hantverkare – annars finns det mycket som kan gå fel. Därför ska du kontakta oss på Leijonhufvuds Bygg & Renovering och låta oss bli din partner inom badrumsrenovering i Ystad och sydvästra Skåne.

Några av våra expertiser

KÖKSRENOVERING.
Vi monterar nya kök från alla köksleverantörer. Vi sköter projektledning, montering och installation av el, VVS, kakel och golv. Vi hjälper även gärna till med design av nytt kök och ritningar.

BADRUMSRENOVERING.
Vi renoverar och bygger gästtoaletter och badrum i alla storlekar. Kakel, klinker och marmor monteras av våra professionella plattsättare. Likaså installeras el och VVS av certifierade elektriker och rörmokare. Levereras naturligtvis med våtrumsintyg.

TILLBYGGNAD, OMBYGGNAD & NYBYGGNAD.
Vi utför om- och tillbyggnationer som exempelvis; altaner, trädäck och uterum. Vi bygger även helt nya hus, såsom villor och attefallshus. Vi bidrar gärna med allt från inspiration till design, ritningar, projektledning och totalentreprenad.