Badrumsrenovering i Ystad – stora och små projekt

Oavsett om du bara byta ut kaklet på den lilla gästtoaletten eller lyxrenovera hela badrummet i villan så kan våra hantverkare hjälpa dig.

Vi kan fräscha upp ditt badrum inom en kompetent totalentreprenad. Våra erfarna och certifierade hantverkare klarar av hela detta kvalificerade arbete. Vi utför det så viktiga grundarbetet, spacklar och lägger fuktspärrar, drar och installerar VVS. Vid behov så kan vi anlita någon av våra kompetenta underentreprenörer – men vi renoverar alltid badrum inom en totalentreprenad, så du behöver bara ha kontakt med oss.

Kontakta oss för din badrumsrenovering i Ystad

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Tillsammans med yrkesskickliga hantverkare levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Inget projekt är för litet eller för stort.

Kunniga och erfarna inom renovering

 

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder badrumsrenovering och andra bygg- och renoveringstjänster sedan 2011 och har alla relevanta kunskaper och certifieringar och stor erfarenhet av branschen. Vi kan leverera trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla de projekt vi genomför. Vi riktar främst in oss mot privatpersoner och inga projekt är för stora eller för små för oss.

 

Oavsett vilken typ av renovering i Ystad det handlar om så anpassar vi alltid metoden efter projektet. Det gäller att gå varsamt fram med tanke på byggnadstraditioner. När vi utför en badrumsrenovering så bidrar vi med allt: vi kan komma med tips, råd och idéer, projektleder hela arbetet och genomför allt som en totalentreprenad.

Vi uppfyller kraven på fuktskydd

 

Vid en badrumsrenovering så är det viktigt att planera noggrant. Visst är det viktigt med snyggt kakel och bekväma badkar. Men viktigast av allt är att grundarbetet blir utfört på ett korrekt sätt. Vi utför detta med korrekta material, noggrant hantverk och korrekta fuktspärrar. Vi gör alltid ett jobb som håller måttet.

 

Det ställs höga krav på de fuktskyddande skikten i svenska badrum i dag – därför rekommenderar vi att du anlitar oss för din badrumsrenovering i Trelleborg. Vi kan se till att du slipper fuktproblem i framtiden.

 

Välkommen att kontakta oss redan idag – vi kan bli din trygga partner inom badrumsrenovering i Ystad.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!