Byggfirma Trelleborg

Vi kan bygg

Vi är en erfaren och väletablerad byggfirma som verkar i Trelleborg med omnejd. Hos oss får du hjälp med allt inom bygg genom totalentreprenad. Vi åtar oss uppdrag som till exempel takläggning, fasadarbeten, ombyggnation, golvläggning och renovering av kök och badrum. Våra hantverkare har gällande behörigheter och certifikat arbetar metodiskt och effektivt. Vid våra byggprojekt använder vi material av högsta kvalitet och på alla arbeten får du lång garanti på både arbetet och material.

Vårt fokus ligger alltid på maximal kundnöjdhet och det uppnås genom att alltid leverera det lilla extra genom hela byggprocessen. Nöjda kunder kommer tillbaka och rekommenderar oss till andra. Det är det bästa betyget vi kan få. Företagets vision är att utföra högkvalitativa byggprojekt till vettiga priser.

Några av våra expertiser

KÖKSRENOVERING.
Vi monterar nya kök från alla köksleverantörer. Vi sköter projektledning, montering och installation av el, VVS, kakel och golv. Vi hjälper även gärna till med design av nytt kök och ritningar.

BADRUMSRENOVERING.
Vi renoverar och bygger gästtoaletter och badrum i alla storlekar. Kakel, klinker och marmor monteras av våra professionella plattsättare. Likaså installeras el och VVS av certifierade elektriker och rörmokare. Levereras naturligtvis med våtrumsintyg.

TILLBYGGNAD, OMBYGGNAD & NYBYGGNAD.
Vi utför om- och tillbyggnationer som exempelvis; altaner, trädäck och uterum. Vi bygger även helt nya hus, såsom villor och attefallshus. Vi bidrar gärna med allt från inspiration till design, ritningar, projektledning och totalentreprenad.