En byggfirma i Ystad med flexibelt och varsamt arbetssätt

Vi anpassar alltid våra arbetsmetoder till varje enskilt projekts specifika förutsättningar och kundens krav, önskemål och drömmar. Oavsett om det handlar om att renovera fönster eller en fasad eller att bygga ett nytt badrum så arbetar vi med varsamhet och respekt och tar hand om varje objekt med varm hand. När vi utför en renovering så arbetar vi inom en totalentreprenad. Vi tar, ibland med hjälp av vårt stora nätverk hantverkare, hand om allt från start till mål. Har du några frågor så är det bara att kontakta vår arbetsledare. Vi bidrar med en helhetstjänst, från inspiration och design till projektledning och slutförande av projektet.

Vi är ett byggföretag i Ystad som gör det mesta inom renovering och hantverk, både inomhus och utomhus. Vi kan hjälpa våra kunder såväl små enskilda projekt som hela totalentreprenader.

Känn dig i goda händer hos ditt byggföretag i Ystad

Vi är en byggfirma med stort kundfokus som vill att du ska känna dig trygg och i goda händer från start till mål i ett projekt. God kommunikation är nyckeln till detta, våra kunder är alltid välkomna med frågor och önskemål.

Alla våra hantverkare är certifierade inom sina respektive områden, oavsett om det handlar om VVS, el eller plattsättning i våtrum. När vi har genomfört en renovering så får du alltid relevanta intyg och kvalitetsgaranti. Vi har självklart F-skattsedel och ansvarsförsäkring.

Välkommen att kontakta oss på Leijonhufvud – vi kan bli ditt trygga byggföretag i Ystad.

Behov av att anlita en byggfirma i Ystad?

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Tillsammans med yrkesskickliga hantverkare levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Inget projekt är för litet eller för stort.

Utomhus

 

Till-, om- och nybyggnationer. Vi är en byggfirma med breda kunskaper för både stora projekt och finlir. VI kan bygga hela hus likväl som altaner, verandor och andra uterum.

 

Tak och fasader. Vi renoverar såväl tegel som plåttak och fräschar upp sten- och träfasader.

 

Fönster och dörrar. Renovering och montering av alla storlekar och modeller.

 

Rivning. Snabba och effektiva rivningar med miljömedveten avfallshantering.

 

Inomhus

 

Badrumsrenovering. Små gästtoaletter och stora, lyxiga badrum – vi fixar det mesta. Vi är våtrumscertifierade och kompetenta att installera såväl el som VVS.

 

Köksrenovering. När vi monterar eller renoverar ett kök gör vi hela arbetet, inklusive design om så önskas.

 

Golv. Golvslipning, parkettbyte, stengolv – våra golvläggare har breda kompetenser.

 

Måleri. Vi målar väggar, tak och snickerier.

 

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!