Byggföretag Ystad

Allt inom bygg

Låt Leijonhufvud Bygg & Renovering bli din kompetenta byggfirma i Ystad och sydvästra Skåne. Vi utför alla former av bygg- och renoveringsarbeten, såväl utomhus som inomhus. Vill du ge din bostad en rejäl uppryckning? Välkommen att kontakta oss så får du hjälp av ett byggföretag med breda kompetenser och stor servicekänsla.

Några av våra expertiser

KÖKSRENOVERING.
Vi monterar nya kök från alla köksleverantörer. Vi sköter projektledning, montering och installation av el, VVS, kakel och golv. Vi hjälper även gärna till med design av nytt kök och ritningar.

BADRUMSRENOVERING.
Vi renoverar och bygger gästtoaletter och badrum i alla storlekar. Kakel, klinker och marmor monteras av våra professionella plattsättare. Likaså installeras el och VVS av certifierade elektriker och rörmokare. Levereras naturligtvis med våtrumsintyg.

TILLBYGGNAD, OMBYGGNAD & NYBYGGNAD.
Vi utför om- och tillbyggnationer som exempelvis; altaner, trädäck och uterum. Vi bygger även helt nya hus, såsom villor och attefallshus. Vi bidrar gärna med allt från inspiration till design, ritningar, projektledning och totalentreprenad.