Finsnickeri i Lund

Vi sköter ditt finsnickeri

Finsnickeri handlar om att anpassa sig efter bostadens karaktär och atmosfär. Detta oavsett om det handlar om en modern bostad, en äldre villa i funkisstil eller om ett gammalt hus där man använt sig av äldre byggtekniker. Vi är experter på finsnickeri och vi åtar oss uppdrag över hela Skåneregionen.

Behöver du hjälp med ett finsnickeri av något slag i Lund så är vi företaget för dig. Leijonhufvud Bygg & Renovering AB arbetar alltid med kunden i fokus och vi har vana av alla typer av byggnationer och renoveringar – både utvändiga och invändiga sådana.

Vi erbjuder även

BADRUM.
Vi renoverar och bygger gästtoaletter och badrum i alla storlekar. Kakel, klinker och marmor monteras av våra professionella plattsättare. Likaså installeras el och VVS av certifierade elektriker och rörmokare. Levereras naturligtvis med våtrumsintyg.

KÖK.
Vi monterar nya kök från alla köksleverantörer. Vi sköter projektledning, montering och installation av el, VVS, kakel och golv. Vi hjälper även gärna till med design av nytt kök och ritningar.

GOLV.
Våra golvspecialister hjälper till med golvslipning, byte av parkett eller stengolv.

MÅLERI.
Vi utför måleriarbeten, av såväl väggar, tak och snickerier.