Köksrenovering Trelleborg

RENOVERING AV KÖK

Behöver du renovera köket? Alla kök slits efter daglig användning i år efter år och till slut måste man göra en uppfräschning. Kanske passar du på att måla om hela köket och byta ut alla köksluckor. Efter en grundlig renovering får du ett helt nytt och mer funktionellt kök helt enligt din smak.

Vi är ett företag med lång erfarenhet av köksrenovering i Trelleborg med omnejd. Vi tar hand om hela processen och ger dig gärna fri rådgivning hur ditt nya kök kan se ut efter en renovering av oss.

Vårt fokus ligger alltid på att du ska känna dig nöjd med både slutresultatet och vägen dit. Därför är vi mycket lyhörda och flexibla i kontakten med dig som kund. Våra skickliga hantverkare är välutbildade och har alla behörigheter som branschen kräver.

Några av våra expertiser

KÖKSRENOVERING.
Vi monterar nya kök från alla köksleverantörer. Vi sköter projektledning, montering och installation av el, VVS, kakel och golv. Vi hjälper även gärna till med design av nytt kök och ritningar.

GOLV.
Våra golvspecialister hjälper till med golvslipning, byte av parkett eller stengolv.

MÅLERI.
Vi utför måleriarbeten, av såväl väggar, tak och snickerier.

TILLBYGGNAD, OMBYGGNAD & NYBYGGNAD.
Vi utför om- och tillbyggnationer som exempelvis; altaner, trädäck och uterum. Vi bygger även helt nya hus, såsom villor och attefallshus. Vi bidrar gärna med allt från inspiration till design, ritningar, projektledning och totalentreprenad.