Köksrenovering Ystad

RENOVERING AV KÖK

Det finns många anledningar till att göra en köksrenovering i Ystad. Självklart är den vanligaste anledningen att man vi få ett nytt och fräscht kök med ökad funktionalitet.

Men det höjer även värdet på hela boendet. Köket tillsammans med badrummet är det absolut viktigaste när svenskarna går på bostadsvisningar. Så det kan alltså vara en ren investering den dagen bostaden eventuellt ska säljas.

En köksrenovering kostar såklart en del pengar beroende på storlek och omfattning. Ibland räcker det med att byta köksluckor eller måla om. I andra fall görs en omfattande köksrenovering där man byter både golvet och taket samt byter ut alla vitvaror. Men det är väl investerade pengar då man får ett helt nytt kök som kommer att hålla under lång tid framöver.

Vi är en pålitlig byggfirma nära Ystad med stor erfarenhet av köksrenovering. När du anlitar oss är du garanterad ett perfekt resultat och en enkel byggprocess.

Några av våra expertiser

KÖKSRENOVERING.
Vi monterar nya kök från alla köksleverantörer. Vi sköter projektledning, montering och installation av el, VVS, kakel och golv. Vi hjälper även gärna till med design av nytt kök och ritningar.

GOLV.
Våra golvspecialister hjälper till med golvslipning, byte av parkett eller stengolv.

MÅLERI.
Vi utför måleriarbeten, av såväl väggar, tak och snickerier.

TILLBYGGNAD, OMBYGGNAD & NYBYGGNAD.
Vi utför om- och tillbyggnationer som exempelvis; altaner, trädäck och uterum. Vi bygger även helt nya hus, såsom villor och attefallshus. Vi bidrar gärna med allt från inspiration till design, ritningar, projektledning och totalentreprenad.