Köksrenovering i Ystad av proffs

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB är experter på olika typer av köksrenoveringar. Företaget vänder sig till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och offentlig verksamhet i Lund med omnejd. En köksrenovering är ett ganska stort projekt och är inget för en lekman. Det rekommenderas att ta hjälp av en professionell hantverkare som oss.

Tillsammans med dig planerar vi noga hela byggprojektet innan vi sätter igång med arbetet med ditt nya kök. Vi tar tryggt och säkert hand om hela projektet. Våra välutbildade och skickliga hantverkare arbetar effektivt och noggrant. Vid behov erbjuder vi skräddarsydda helhetslösningar för din trygghets skull.

Självklart får du trygga och generösa garantier som säkerställer att resultatet blir som överenskommet. Vi har mycket bra priser och privatpersoner har självklart möjlighet att utnyttja ROT-avdraget på våra tjänster. Det innebär att man endast betalar 70 % av arbetskostnaden. Det går att göra avdrag för upp till 50 000 kronor.

Kontakta oss idag för offert!

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Tillsammans med yrkesskickliga hantverkare levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Inget projekt är för litet eller för stort.

Yrkesstolta hantverkare för dig i Ystad

 

På företaget har vi hantverkare som är mycket kunniga, kompetenta och erfarna. Vi är mycket noggranna har stort kundfokus i allt vi gör. Vi garanterar att våra tjänster och material håller högsta kvalitet för bästa resultat. Det är lika viktigt för oss som för kunden. Nöjda kunder kommer tillbaka och rekommenderar oss till andra och det är vårt mål. Därför är det av yttersta vikt med en noggrann kunddialog för att leverera det kunden vill ha.

 

Välkommen till en pålitlig byggfirma för din köksrenovering i Ystad!

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!