Din expert på platsbyggda bokhyllor i Malmö

Vi är experter på att bygga en platsbyggd bokhylla och vi kan göra så oavsett om vilken yta eller höjd det handlar om. Leijonhufvud Bygg och Renovering AB är specialister på både inrednings- och finsnickeri och vi åtar oss uppdrag över hela Skåne. Behöver du en platsbyggd bokhylla i din bostad i Malmö så är vi företaget för dig.

Bor du i en villa och vill ha en platsbyggd bokhylla i ditt vardagsrum? Bor du i en lägenhet och vill ha en platsbyggd bokhylla som löper längs golvet och som kombineras med sittmöjligheter? Det är inga problem. Vi har vana av alla typer och vi kan alltid skapa lösningar som ligger väl med dina drömmar.

Vi utgår från bostadens känsla

En platsbyggd bokhylla ska smälta in i miljön. Grundtanken är att den ska kännas som en del av bostaden snarare än ett objekt eller en möbel som ställt in i densamma. Genom att utgå från själva bostadens känsla, själ och atmosfär så kan man också platsbygga en bokhylla – eller andra möbler – som harmoniserar med bostaden.

Vi arbetar alltid utifrån hur det ser ut hos våra kunder och utifrån den speciella miljön som finns. Därför så blir också våra lösningar unika, mer personliga och mer hållbara än då andra företag arbetar.

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB ser till minsta detalj och vi är experter på former, färger och vi sätter alltid kundens önskemål och visioner i främsta rummet. Vi använder alltid högkvalitativa material och där kompromissar vi aldrig. Samtidigt så behärskar vi gamla byggtekniker och har stor kunskap om mer traditionellt hantverk. Det gör oss bättre rustade att ge dig en platsbyggd bokhylla även om du bor i ett äldre hus i Malmö och där vi samtidigt kan skapa en härlig lösning även för dig som bor i en mer modern lägenhet. Välkommen till oss!

Kontakta oss!

 

Önskar du en platsbyggd bokhylla och är i behov av en inredningssnickare? Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!