Renovera badrum Lund

Nytt badrum

Badrummet har en central plats i våra bostäder. Men efter åratal av daglig användning av alla familjemedlemmar medför det ett stort slitage. Äldre badrum kan få fukt- och vattenskador och dessa måste åtgärdas omgående för att inte förvärra problemen.

Utvecklingen har gått framåt med rasande fart när det gäller det mesta, och det gäller även badrummet. Det finns ett stort urval av energisnåla produkter för badrummet, som till exempel blandare och snålspolande toaletter. När det gäller design finns det massor med snygga vitvaror, lösningar för dusch och badkar och såklart vackert kakel och klinker i moderna och fuktavvisande material.

Några av våra expertiser

KÖKSRENOVERING.
Vi monterar nya kök från alla köksleverantörer. Vi sköter projektledning, montering och installation av el, VVS, kakel och golv. Vi hjälper även gärna till med design av nytt kök och ritningar.

BADRUMSRENOVERING.
Vi renoverar och bygger gästtoaletter och badrum i alla storlekar. Kakel, klinker och marmor monteras av våra professionella plattsättare. Likaså installeras el och VVS av certifierade elektriker och rörmokare. Levereras naturligtvis med våtrumsintyg.

TILLBYGGNAD, OMBYGGNAD & NYBYGGNAD.
Vi utför om- och tillbyggnationer som exempelvis; altaner, trädäck och uterum. Vi bygger även helt nya hus, såsom villor och attefallshus. Vi bidrar gärna med allt från inspiration till design, ritningar, projektledning och totalentreprenad.