Finsnickeri i Lund med noggrannhet in i minsta detalj

Vad får du då om du anlitar Leijonhufvud Bygg & Renovering AB för ditt finsnickeri i Lund? Vi ger dig några detaljer som vi anser vara talande för hela vår verksamhet: 

  • Noggrannhet in i minsta detalj. Vi utgår alltid från dina önskemål och dina visioner. Samtidigt så ser vi alltid till den speciella karaktär som finns i din bostad och bygger vidare på den. Målet och syftet är att bygga någonting som smälter in, skapar skönhet och funktionalitet – men som inte tar över. Detta kräver noggrannhet och ett fokus på detaljerna. 

  • Lyhördhet. Vi lyssnar på våra kunder och vi sätter dem i fokus. Du ska kunna ställa frågor, du ska kunna göra ändringar och du ska hela tiden hållas informerad och uppdaterad om hur projektet går. Detta skapar en trygghet som leder till ett bättre resultat. Du äger drömmarna, vi har kunskapen att göra verklighet av dessa. 

  • Egen snickeriverkstad. Vi har en egen snickeriverkstad där vi – under absolut rätt premisser – kan tillverka olika detaljer. Visst material måste behandlas på ett särskilt sätt och detta både vad gäller luftfuktighet, temperatur och gällande speciella verktyg. Tack vare vår verkstad så kan vi arbeta med den omsorg som vissa detaljer kräver. Dessutom så ger detta upplägg dig som kund mer lugn och ro. Vi vill påverka din vardag så lite som möjligt. 

  • Varsamhet. Kräver ditt finsnickeri en mer delikat hantering och mer känsliga händer så är vi rätt företag att anlita. Vi behärskar gamla byggtekniker och vi respekterar gamla byggtraditioner. Det gör oss lämpade att sköta upprustningar och renoveringar av äldre hus och villor. Samtidigt så är vi heller inga bakåtsträvare: vi arbetar mer än gärna även i moderna hem och med mer uppdaterade tekniker och verktyg. Vi är en mångsidig byggfirma som behärskar det mesta! 

  • Högsta kvalitet. Man kan bygga väldigt billigt och använda material som inte kostar så mycket pengar. Men, vill man bygga hållbart och för framtiden så kan man inte kompromissa med kvaliteten på materialet. Vi bygger alltid med material som håller högsta möjliga kvalitet. Visst, det kostar några kronor extra – men den längre hållbarheten gör det till en ren investering. Leijonhufvud arbetar alltid effektivt och håller oss inom det tidsplan vi satt upp. Det är också en investering. 

  • Referenser. Goda vitsord och omdömen från tidigare kunder ger trygghet. Vi har en stor uppsjö av referenser från nöjda kunder som du gärna får kontakta för att få en bättre bild av hur vi arbetar. Du kan även använda dig av våra referensbilder som ren inspiration. 

Där hade vi några starka argument som talar för oss och som pekar på varför vi är det företag du ska anlita för ditt finsnickeri i Lund. 

 

Vad behöver du hjälp med?

Vi har genom åren utfört alla typer av projekt och för oss spelar det ingen roll om vi anlitas för en omfattande renovering i badrummet, om rent finsnickeri i ditt kök i Lund eller om att platsbygga en bokhylla i ditt vardagsrum: vi behandlar alla uppdrag med samma respekt, omsorg och kärlek.

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB värnar om gamla byggtekniker och vi behärskar – och respekterar – äldre bygghantverk. Det skiljer oss från andra företag. Anlitar du oss för ett finsnickeri så kommer detta att gå hand i hand med hur atmosfären och miljön i ditt hem är. Detta samtidigt som vi arbetar utifrån din inredning, formerna och färgerna som finns i din bostad. Genom det så skapas en harmoni och en personlighet som ger dig ett unikt hem.

Använd ROT för ditt finsnickeri i Lund

 

Anlitar du oss för ditt finsnickeri, din renovering av badrummet, din köksrenovering eller för att platsbygga din bokhylla så kan du använda dig av ditt Rot-avdrag. Det ger dig en möjlighet att dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet.

Säg till oss innan vi sätter igång med jobbet så är beloppet draget redan på fakturan. Vi sköter all kontakt och all administration med Skatteverket.

Rot-avdraget är personligt och har ett årligt tak som ligger på 50 000 kronor. Är ni två i hushållet så kan ni använda er respektive skatterabatt. Rot-avdraget ger er ett högkvalitativt finsnickeri till ett väldigt förmånligt pris. Välkommen till Leijonhufvud Bygg & Renovering AB!

Letar du finsnickeri i Lund? Kontakta oss redan idag

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder finsnickeri för dig i Malmö och vi ser framemot att höra från dig. Vi besöker dig gärna och ser över hur du bor och lyssnar in kring hur du tänkt dig gällande finsnickeri utfört av oss. Kontakta oss redan idag så kan vi tillsammans börja planera fram en lösning som passar in i ditt hem. En lösning som både ökar funktionaliteten och höjer det estetiska intrycket – utan att på något sätt ta över bostaden. Välkommen till Leijonhufvud Bygg & Renovering AB.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!