Varför välja oss för inredningssnickeri i Malmö?

Vi är experter på inredningssnickeri och vi har kunskap som möjliggör byggande av större såväl som mindre projekt. Fördelen med att anlita oss för ditt finsnickeri i Malmö är att vi alltid ser till bostaden unika karaktär. Vi värnar gamla byggnadstraditioner och vi behärskar gamla byggtekniker. Det gör att vi hela tiden kan anpassa våra byggnationer gentemot bostadens speciella känsla och själ.

Det vi bygger ska smälta in och harmonisera med din övriga stil och din bostad i stort. Detta oavsett om det handlar om att bygga en ny bokhylla, en platsbyggd sittbänk i hallen, om att tillverka nya innerdörrar eller om att byta ut hela ditt kök. Projektets storlek är oväsentligt i sammanhanget. Grundtanken är att skapa något som verkligen lever i symbios med din bostad i Malmö – det är det som inredningssnickeri handlar om, enligt oss.

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB arbetar endast med bra, hållbart material och vi skapar alltid detaljer, möbler eller platsbyggda lösningar som står emot tidens tand.

Vårt team besitter en känsla för både form och färg och vi kan hjälpa dig att hitta lite mer spännande lösningar i samband med att du kontaktar oss. Vi får ditt hem att skilja sig från mängden och vi kan ge dig den där pricken över i:et som saknas i din inredning. Välj oss för ditt inredningssnickeri eller finsnickeri i Malmö och du får valuta för dina pengar.

Kunden i centrum – du bestämmer 

Vi jobbar alltid med dig som kund i centrum. Om du exempelvis behöver hjälp med att platsbygga en bokhylla eller för att skapa en ny, mer specialanpassad lösning i barnrummet så står vi redo att hjälpa dig. För oss så handlar det inte om storleken på projektet – vi tar oss an alla projekt med samma entusiasm och ambition att göra skillnad för dig som kund. 

Därför är det också viktigt att vi kan samtala och tillsammans hitta rätt lösningar. Det är ditt finsnickeri det handlar om – vi besitter kunskapen för att göra verklighet av de drömmar du har. 

Ju mer inspiration du kan visa oss, desto bättre är det. Har du tidningar, bilder från internet eller något klipp från internet som visar lösningar som ligger nära de drömmar du har så ta med dessa. Genom detta så kan vi på ett tydligare sätt se exakt vad du tänkt dig och hur du vill ha det. Det ger ett bättre resultat där både du som kund och vi som utförare av uppdraget blir nöjda. 

Saknar du inspiration och har lite idétorka? Det är inga problem. Leijonhufvud Bygg & Renovering AB älskar att grotta ner oss i detaljer och vi har massor av referensbilder till hands som kan leda dig rätt. Rätt inredningssnickeri kan skapa en stor förändring och vi är din bästa lösning i Malmö. Vi är med dig från start till mål.

Vi erbjuder ett tryggt inredningssnickeri 

Om du anlitar oss för ditt inrednings- eller finsnickeri i Malmö så är det väldigt viktigt att du känner trygghet. Vi vet att det kan vara stressande att befinna sig mitt uppe i ett renoveringsprojekt och vi är väl medvetna om att man kan ha olika funderingar och frågor som man vill ha svar på.

Vi arbetar därför aktivt med att du ska känna trygghet. Genom vår lyhördhet så skapas en trygghet som gör att vi kan kommunicera på ett mer öppet sätt och där du hela tiden får information om hur allting förflyter och där du vågar ställa frågor. Vem vet – du kanske får en ny idé som visar sig vara en bättre lösning? 

Du kan självklart använda dig av Rot-avdraget i samband med att du anlitar oss. Denna skatterabatt ger dig möjlighet att anlita oss och dra av 30% av den totala kostnaden för arbete. Vi sköter all administration och håller i all kontakt med Skatteverket. Det enda du behöver göra är att se över huruvida du är berättigad till Rot och säga till oss att du vill använda det. Resten sköter vi. Beloppet är redan draget på den faktura du erhåller. Ett prisvärt sätt att skapa exakt det hem du drömt om. 

Tillverkning i vår snickeriverkstad i Malmö

 

En del detaljer kräver mer omsorg och kärlek än andra. Det krävs utrymme, det krävs rätt verktyg och rätt miljö för att arbeta fram vissa inredningsdetaljer i vissa material. Vi utför därför en stor del av vår tillverkning i vår snickeriverkstad i Malmö. 

 

Om du behöver nya fönster – men exempelvis i en äldre stil – så kommer vi hem till dig och mäter samt studerar hur din bostad i övrigt ser ut. Därefter så bygger vi – eller renoverar – dina fönster i vår snickeriverkstad varpå de sedan levereras och monteras i din bostad. 

 

Genom detta så slipper du dels bo i ett byggkaos och dels så kan vi arbeta utan några störningsmoment. I många fall så handlar det om en känsla och noggrannhet in i minsta detalj. Därför så måste man också kunna arbeta både metodiskt och i en lugn miljö. 

Letar du finsnickeri i Malmö? Kontakta oss redan idag

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder finsnickeri för dig i Malmö och vi ser framemot att höra från dig. Vi besöker dig gärna och ser över hur du bor och lyssnar in kring hur du tänkt dig gällande finsnickeri utfört av oss. Kontakta oss redan idag så kan vi tillsammans börja planera fram en lösning som passar in i ditt hem. En lösning som både ökar funktionaliteten och höjer det estetiska intrycket – utan att på något sätt ta över bostaden. Välkommen till Leijonhufvud Bygg & Renovering AB.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!