Professionell takbesiktning

Vi på Leijonhufvud Bygg & Renovering AB hjälper gärna till och utför en noggrann besiktning av ditt tak. Efter detta kan vi utföra passande åtgärder i form av renovering eller att lägga ett helt nytt tak. Vi är en mycket kompetent och erfaren takläggare som arbetar mot privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Lund med omnejd. Våra hantverkare är välutbildade, skickliga och noggranna. Hos oss är du garanterad taktjänster enligt branschens riktlinjer av allra högsta kvalitet. Självklart får du generösa garantier på arbete och material. För privatkunder som vill göra en skattereduktion genom ROT-avdraget hjälper vi gärna till med all nödvändig administration.

Takläggare i Lund med kunskap om olika taktyper

Det finns många typer av tak och passar inte alla byggnader. Man behöver ta hänsyn till ett antal faktorer som till exempel husets konstruktion, estetik, områdets klimat, hållbarhet och så klart budgeten.

Med hjälp av vår gedigna erfarenhet och expertis hjälper vi till med rådgivning och skräddarsyr en passande taklösning utifrån dina behov och önskningar. Vi vet de olika materialens för- och nackdelar. Våra skickliga takläggare kan lägga och renovera tegel-, betong och plåttak. Ett välskött tak kan hålla 40-80 år beroende på kvalitet och typ. Det förlänger även huset med upp till 10 år och ökar husvärdet väsentligt. En takrenovering eller ett takbyte är alltså en ren investering.

Behöver du göra en takrenovering och söker en takläggare i Lund?

Om du vet att ditt tak är slitet eller är orolig för takets skick kan vi hjälpa dig med en grundlig besiktning. Ett dåligt tak behöver åtgärdas omgående för att du inte ska få problem med fukt. och vattenskador. Det är ofta en mycket dyr historia så det är inget man chansar med. När vi har undersökt taket ser vi om det behövs ett takbyte eller om det räcker med en grundlig renovering.

När du anlitar oss som takläggare i Lund är du garanterad ett takarbete arbete av högsta kvalitet till humana priser. Du är varmt välkommen att prata tak med oss eller boka in en besiktning av ditt tak.

Kontakta oss så hjälper vi dig med ditt tak!

Behov av att anlita en takläggare?

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Tillsammans med yrkesskickliga hantverkare levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Inget projekt är för litet eller för stort.

Skattereduktion

 

För privatpersoner som är i behov av renovering eller ett nytt tak kan det vara bra att veta att du kan göra ett skatteavdrag på arbetet genom ROT. För alla personer över 18 år som betalar skatt finns möjligheten att dra av 30 % på arbetskostnaden. Du kan maximalt dra av 50 000 kronor per person och år. Säg till oss så sköter vi all administration som krävs och ditt rabatterade pris syns direkt vid slutfaktureringen.

Välkommen till din takläggare i Lund!

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!