Totalentreprenad Lund

Allt inom bygg

Står du inför ett krävande bygg- eller renoveringsprojekt och letar efter ett företag som kan genomföra en heltäckande och trygg totalentreprenad i Lund?

Då är du på rätt plats. Leijonhufvud Bygg & Renovering kan ta ett helhetsgrepp kring både renoveringar, nybyggen, tillbyggnader och ombyggnationer.

Vi riktar in oss mot privatpersoner i Lund med omnejd, men genomför även kompletta totalentreprenader åt företag och fastighetsägare. Vi arbetar i hela Skåne, men fokus på de sydvästra delarna.

Några av våra expertiser

KÖK.
Vi monterar nya kök från alla köksleverantörer. Vi sköter projektledning, montering och installation av el, VVS, kakel och golv. Vi hjälper även gärna till med design av nytt kök och ritningar.

BADRUM.
Vi renoverar och bygger gästtoaletter och badrum i alla storlekar. Kakel, klinker och marmor monteras av våra professionella plattsättare. Likaså installeras el och VVS av certifierade elektriker och rörmokare. Levereras naturligtvis med våtrumsintyg.

TILLBYGGNAD, OMBYGGNAD & NYBYGGNAD.
Vi utför om- och tillbyggnationer som exempelvis; altaner, trädäck och uterum. Vi bygger även helt nya hus, såsom villor och attefallshus. Vi bidrar gärna med allt från inspiration till design, ritningar, projektledning och totalentreprenad.