Trapprenovering i Lund

Vi tar hand om din trapprenovering

Behöver du hjälp med en trapprenovering i Lund? Då är Leijonhufvud Bygg & Renovering AB företaget för dig. Vi är en erfaren byggfirma som specialiserat oss på inrednings- och finsnickerier och vi åtar oss uppdrag över hela Skåne.

Att renovera en trappa är något som faller väl in under den kompetens vi besitter. En trapprenovering kan höja hela intrycket av en bostad och samtidigt så är det också ett viktigt projekt sett till säkerhet och framtida funktion.

Vi är experter på att hitta balansen mellan funktionalitet, säkerhet och den rena estetiken. Anlitar du oss för din trapprenovering i Lund så får du ett tryggt projekt där dina önskemål står i centrum och där resultatet både blir vackert och hållbart.

Vi erbjuder även

BADRUM.
Vi renoverar och bygger gästtoaletter och badrum i alla storlekar. Kakel, klinker och marmor monteras av våra professionella plattsättare. Likaså installeras el och VVS av certifierade elektriker och rörmokare. Levereras naturligtvis med våtrumsintyg.

KÖK.
Vi monterar nya kök från alla köksleverantörer. Vi sköter projektledning, montering och installation av el, VVS, kakel och golv. Vi hjälper även gärna till med design av nytt kök och ritningar.

GOLV.
Våra golvspecialister hjälper till med golvslipning, byte av parkett eller stengolv.

MÅLERI.
Vi utför måleriarbeten, av såväl väggar, tak och snickerier.