Trapprenovering i Malmö

Vi sköter din trapprenovering

Trappor slits ut och det är fullt naturligt. Oavsett om det handlar om en trappa till entrén i ditt hus, om en trappa som leder ner till källaren eller om en trappa som tar dig en våning upp så kommer ett slitage att skapas. Det leder i sin tur till att trappan i fråga förlorar både i säkerhet, i funktionalitet och även rent estetiskt.

Vi är experter på trapprenovering och vi kan hjälpa dig med ditt planerade projekt i Malmö. Leijonhufvud Bygg & Renovering AB hår en gedigen kunskap och lång erfarenhet av alla tänkbara byggprojekt och vi åtar oss uppdrag över hela Skåne.

Vi erbjuder även

BADRUM.
Vi renoverar och bygger gästtoaletter och badrum i alla storlekar. Kakel, klinker och marmor monteras av våra professionella plattsättare. Likaså installeras el och VVS av certifierade elektriker och rörmokare. Levereras naturligtvis med våtrumsintyg.

KÖK.
Vi monterar nya kök från alla köksleverantörer. Vi sköter projektledning, montering och installation av el, VVS, kakel och golv. Vi hjälper även gärna till med design av nytt kök och ritningar.

GOLV.
Våra golvspecialister hjälper till med golvslipning, byte av parkett eller stengolv.

MÅLERI.
Vi utför måleriarbeten, av såväl väggar, tak och snickerier.