Vi hjälper dig från start till mål med bygget av ditt nya attefallshus.

Totalentreprenad av attefallshus med korta leveranstider 

Vi är med dig från början av ditt bygge av attefallshus. Hos oss har du alltid en och samma kontaktperson genom hela processen, från framtagande av ritningar till startbesked och färdigställande. Med vår beprövade arbetsprocess och vårt erfarna byggteam kan vi leverera kvalitativa attefallshus med korta leverans - och byggnationstider.

 

Specialister på hela bygget 

I vårt byggteam ingår arkitekter, byggnadskonsulter, snickare, VVS och elektriker. Våra arkitekter hjälper dig rita och designa ditt eget attefallshus. Får oss är det viktigt att det blir precis efter din vision. 

När byggnadsnämnden gett startbesked brukar vårt team kunna bygga och färdigställa det hela på ca 2 månader.

Kontakta en av våra projektledare för offert

 

Oavsett hur långt du kommit med dina planer kring ditt attefallshus är du välkommen att höra av dig till oss. Vi hjälper dig med att ta fram en offert och en arbetsplan som ger dig en bra inblick av helheten till ditt bygge. 

 

Självklart är en första kontakt med oss helt förutsättningslös och helt kostnadsfri. Klicka dig vidare till vårt kontaktformulär här nedan.

Regler kring attefallshus

Innan du kan börja ditt bygge av attefallshus behöver du göra en anmälan till byggnadsnämnden för att få ett startbesked. Detta gör du till den kommun du bor i. I de flesta fall krävs inget vidare bygglov utan själva startbeskedet räcker för att komma i gång. 

Självklart är denna process något vi kan hjälpa dig med.

 

 

Hur stort får ett attefallshus vara?

Ett attefallshus får max vara 30 kvm stort och inte överstiga fyra meter till taknocken. Man kan bygga flera attefallshus på sin tomt. I dessa fall får den totala storleken på samtliga attefallshus max uppgå till 30 kvm. Vill man bygga närmare än 4,5 m mot sin tomtgräns är det viktigt att få ett medgivande från grannen. 

 

Vi har gjort det förut 

Våra experter har varit med i många attefallsbyggen och har lång erfarenhet av vilka regler och krav som gäller. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig på vägen.