Byggfirma i Trelleborg med flexibelt arbetssätt

För att ett byggprojekt ska bli lyckat måste man vara lyhörd på kundens behov och önskningar. På så sätt kan vi skräddarsy en bygglösning utifrån kundens behov och krav. Under alla vår i branschen har vi inte utfört ett enda byggprojekt som har exakt samma förutsättningar som något annat.

För oss är det A och O att ha en bra dialog med kunden genom hela byggprocessen så att vi vid behov kan ändra vårt arbetssätt om förutsättningarna förändras. Därför kan du som söker en byggfirma i Trelleborg känna dig trygg med att anlita just oss då vi har en lokal förankring och ett flexibelt arbetssätt där vi utgår från dig som kund.

Din byggfirma med totalentreprenad i Trelleborg

När du letar efter en pålitlig byggfirma i Trelleborg för ditt byggprojekt är det viktigt att denna kan ta hand om hela processen. På Leijonhufvud Bygg & Renovering AB arbetar vi på totalentreprenad vilket innebär att vi tar hand om allt från planering till färdigt projekt. Vi har ett stort antal samarbetspartners som vi när det krävs tar hjälp av. Självfallet tar vi hand om alla kontakter och allt samla på en faktura. Du slipper alltså ett antal olika kontakter när du ska göra om hemma eller på företaget.

När vi får in ett nytt uppdrag inleder vi alltid med en grundlig diskussion med kunden om önskat resultat av byggprojektet. Efter ett hembesök kan vi sedan ge ett prisförslag och börja den noggranna planeringen.

Behov av att anlita en byggfirma i Trelleborg?

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Tillsammans med yrkesskickliga hantverkare levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Inget projekt är för litet eller för stort.

Skatteavdrag

 

För privatpersoner som vill göra avdrag via ROT hjälper vi till med allt som krävs. Det är mycket enkelt och du behöver bara säga till oss. Kriterierna är att du måste vara 18 år fyllda och betala skatt i Sverige. Är du godkänd för skatteavdrag betalar du istället 70 % av arbetskostnaden och får dra av upp till 50 000 kronor per år. ROT kan användas av alla vuxna personer i hushållet. Det nya priset blir synligt direkt på fakturan så du behöver alltså inte väntar på pengarna. Enklare kan det inte bli.

En byggfirma i Trelleborg med erfarenhet

 

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB har lång erfarenhet av byggbranschen att utföra arbeten som köks- och badrumsrenovering, golvläggning, fasadarbeten, takarbeten, nybyggnationer, golvläggning och stora och små om- och tillbyggnationer i Trelleborg. För bästa service arbetar vi med totalentreprenad. Självklart har vi alla nödvändiga behörigheter, certifikat och våra skickliga hantverkare har gedigen utbildning. Vi har gott renommé med många återkommande kunder.

 

Varmt välkommen att ta kontakt med oss när du behöver anlita ett seriöst byggföretag i Trelleborg för totalentreprenad för ditt byggprojekt.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!