Vi inleder med takbesiktning

Innan vi utför en takläggning gör vi alltid en besiktning. På så sätt kan vi undersöka takets förutsättningar och ta reda på om det är fråga om en renovering eller om vi behöver lägga ett helt nytt tak. Våra takläggare i Malmö har gedigen kunskap och hos oss är du garanterad taktjänster enligt branschens riktlinjer av högsta kvalitet. Vi erbjuder alltid generösa garantier på både arbete och material och vi hjälper dig med nödvändig administration om du vill nyttja ROT-avdraget.

 

Hållbara takbyten i Malmö

I vårt nordiska klimat finns det stor risk att vatten och fukt letar sig in om inte taket underhålls regelbundet. Därför är det viktigt att du kontinuerligt undersöker takpannorna för att säkra kvaliteten. Även om ett välskött tak håller sig i flera generationer blir det tillslut dags att göra ett byte. Då är du välkommen att kontakta oss.

Kunskap om olika tak

Inget tak är det andra likt och olika tak lämpar sig för olika byggnader. Vid ett takbyte är det viktigt att ta hänsyn till faktorer såsom husets konstruktion och estetik, områdets klimat och er budget. När ni väljer att anlita oss för takläggning i Malmö hjälper vi er med rådgivning och skräddarsyr en passande lösning utefter era behov och önskningar. Vi arbetar med all typer av tak och kan renovera bland annat tegel-, betong- och plåttak.

Din professionella takläggare i Malmö

När du anlitar oss som din takfirma i Malmö kan du förvänta dig en nära dialog och en personlig service. Vi lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd lösning för dina behov. Vi är stolta över att använda högkvalitativa material och moderna tekniker som säkerställer att taket blir hållbart, säkert och estetiskt tilltalande.

 

Vi förstår också att förutsättningarna kan förändras under processen. Våra takläggare är flexibla och vi är redo att ändra vår arbetsprocess om det skulle behövas för att säkerställa att dina förväntningar och krav uppfylls.

Kontakta oss för takläggning i Malmö

Om du står inför en takrenovering eller ett takbyte är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ger dig svar på dina funderingar och kan hjälpa dig med en tidsbokning.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!