Vi inleder med takbesiktning

Innan vi utför en takläggning gör vi alltid en besiktning. På så sätt kan vi undersöka takets förutsättningar och ta reda på om det är fråga om en renovering eller om vi behöver lägga ett helt nytt tak. Våra takläggare i Malmö har gedigen kunskap och hos oss är du garanterad taktjänster enligt branschens riktlinjer av högsta kvalitet. Vi erbjuder alltid generösa garantier på både arbete och material och vi hjälper dig med nödvändig administration om du vill nyttja ROT-avdraget.

Professionell takfirma i Malmö med kunskap om olika tak

Inget tak är det andra likt och olika tak lämpar sig för olika byggnader. Vid ett takbyte är det viktigt att ta hänsyn till faktorer såsom husets konstruktion och estetik, områdets klimat och er budget. När ni väljer att anlita oss för takläggning i Malmö hjälper vi er med rådgivning och skräddarsyr en passande lösning utefter era behov och önskningar. Vi arbetar med all typer av tak och kan renovera bland annat tegel-, betong- och plåttak.

Kontakta oss för takläggning i Malmö

Om du står inför en takrenovering eller ett takbyte är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ger dig svar på dina funderingar och kan hjälpa dig med en tidsbokning.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!