Målare i Falsterbo med stort kundfokus

Inget projekt är det andra likt, vilket är varför vi tar stor hänsyn till dina önskemål både innan och under arbetets gång. Med lång erfarenhet i branschen har vi stött på väggar med olika förutsättningar och kan därför ta oss an ditt uppdrag, oavsett om det handlar om en modern lägenhet eller ett sekelskifteshus. Vi är väl förtrogna med vilka material och lösningar vi ska använda för olika typer av projekt.

Därför ska du välja oss som din målare i Falsterbo

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Våra yrkesskickliga målare levererar tjänster med trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Vi åtar oss projekt av alla storlekar - från målning av en enkel grind till fasadmålning av större hyresfastigheter.

Anlita oss för utvändig och invändig målning

 

Vi finns här för dig när du är i behov av en målare i Falsterbo. Inget projekt är för stort eller för litet för oss och vi kan hjälpa dig som enbart vill måla om en fasad, likväl som vi kan hjälpa dig som vill få målat om alla väggar i hemmet. Vi arbetar med både utvändig och invändig målning och vi säkerställer alltid att vi använder rätt material för just dina väggar.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

 

När du söker en pålitlig och erfaren målare i Falsterbo är du välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert innan vi påbörjar arbetet. Därefter utför vi målningen med stor noggrannhet och effektivitet – allt för att leverera bästa möjliga resultat.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!