Ett brett utbud hantverkstjänster

Oavsett om du ska bygga nytt, renovera huset eller fräscha upp badrum eller kök så kan du lita på att vi gör ett bra jobb. När du anlitar oss för en totalentreprenad i Lund så kan du känna dig trygg i att vi tar hand om jobbet från start till mål. Du kommer bara ha kontakt med oss så kommer allt att flyta på smidigt och enkelt. Kommunikation och bra kundrelationer är viktigt för oss – vi finns alltid där för dig om du har några frågor eller önskemål.

Hos oss finns alla de kompetenser, erfarenhet och certifieringar som krävs för att genomföra ett husbygge, helrenovering eller altanbygge på bästa sätt. Hos oss finns certifierade och erfarna VVS-ingenjörer som är absolut nödvändiga för att badrum och ska tåla fukt. Våra målare är lika bra på utomhus- som inomhusmålning och våra snickare är erfarna på altaner, renoveringar och det mesta. Behöver du hjälp med att dra el, lägga golv eller något annat så kan vi ta hjälp av de många hantverkare som vi har i vårt hantverk.

Behov av totalentreprenad i Lund?

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Tillsammans med yrkesskickliga hantverkare levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Inget projekt är för litet eller för stort.

Totalentreprenad i Lund som skapar trygghet

 

Golv, tak och trappor och så vidare – hos oss hittar du alla kunskaper som krävs för att genomföra ett bygge eller en renovering som totalentreprenad.

 

Tryggheten är en stor fördel med en totalentreprenad. Att bygga eller helrenovera ett hus är ett stort och krävande projekt för de flesta, inte minst kan det kosta en hel del. Det är därför tryggheten är viktig. Hos oss kan du känna att du är i trygga händer från första kontakten tills att du flyttar in i ditt nyrenoverade hem.

 

Kundens bästa är alltid i centrum för oss. Vi finns alltid där för dig om du undrar något eller vill ha en förändring under projektets gång. Våra stora kunskaper gör oss flexibla i vårt arbete och vi anpassar oss efter just dina önskemål.

Totalentreprenad - Vad är det?

 

En totalentreprenad är en entreprenad eller en del av en entreprenad där entreprenören svara för såväl projektering som utförande i förhållande till kunden. Om beställaren själv gör delar av projekteringen så kallas det styrd totalentreprenad. Där står beställaren för funktionsansvaret i de delar där vederbörande har stått för de tekniska lösningarna.

 

Precis allt ingår alltså inte i entreprenörens åtagande, bara för att kontraktet är rubricerat som en totalentreprenad.

 

Välkommen till Leijonhufvud Bygg & Renovering – låt oss genomföra en kompetent totalentreprenad i Lund.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!