Så arbetar vi

När du väljer att anlita oss kan du förvänta dig en smidig process där vi håller en nära dialog under hela arbetet. Vi tar hand om varje steg i processen – från planering till installation och färdigställande. Med vår expertis kan vi ge dig tips och råd inför ditt byggprojekt och vi säkerställer alltid att både detaljerna och helheten blir som du önskar. Vi tar oss an större såväl som mindre uppdrag från privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Våra skickliga hantverkare arbetar enbart med material av högsta kvalitet och vi kan hjälpa dig att skapa ditt drömkök, oavsett vilken stil du föredrar. Vi kan genomföra olika typer av köksrenoveringar i Höllviken. Vi utför helrenoveringar om du vill ha ett helt nytt kök, men vi kan också utföra mindre uppdrag som exempelvis att montera köksskåp, bänkskivor eller att installera vitvaror. Vi arbetar aktivt med miljöfrågor när det gäller val av material, inköp och transporter.

Dina önskemål i fokus

Innan vi drar igång renoveringen inleder vi alltid med en första dialog med dig för att ta reda på hur dina behov ser ut. Därefter kommer vi på besök för att ta reda på kökets befintliga skick och hur omfattande arbetet är. På så sätt kan vi lägga upp en strategi för hur vi bäst kan genomföra renoveringen för att nå det resultat som du önskar. Vi har ett stort kundfokus och är mycket flexibla i vårt arbete.

Avdragsberättigade tjänster

 

Vi förstår att din köksrenovering i Höllviken är en stor investering och vi strävar alltid efter att ge dig valuta för pengarna. Alla våra tjänster omfattas dessutom av ROT-avdraget, vilket innebär att du kan få 30 % skatteavdrag på arbetskostnaden. Om du önskar kan vi hjälpa dig med det tillkommande pappersarbetet.

 

Flexibel köksrenovering i Höllviken

 

Vi på Leijonhufvud Bygg & Renovering AB har levererat bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Med många års erfarenhet i branschen är vi din trygga partner när du står inför en renovering. Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att bygga ditt drömkök!

Referenser köksrenovering

Här hittar du några exempel från köksrenoveringar som vi har utfört. Ta gärna en titt på vår referenssida för att se fler bilder på tidigare arbeten.