Dina önskemål i fokus

När du anlitar oss som snickare i Vellinge arbetar vi för att nå bästa möjliga resultat. Inget projekt är det andra likt och därför är vi alltid lyhörda för dina specifika krav och önskemål. Vårt uppdrag är att hjälpa dig att förverkliga ditt drömbygge, vilket är varför vi alltid säkerställer god kommunikation med dig som uppdragsgivare. Om du har några funderingar under projektets gång är du alltid välkommen att fråga oss om råd och tips.

Kontakta oss när du behöver en snickare i Vellinge

Oavsett om du behöver hjälp med ett mindre projekt eller en större renovering i din bostad är Leijonhufvud din trygga partner. Vårt mål är att alltid leverera högsta möjliga kvalitet i våra byggen och service – allt för att du som kund ska känna dig trygg genom projektet. Kontakta oss för att diskutera dina byggbehov. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert innan vi påbörjar arbetet.

Din snickare i Vellinge

Hos Leijonhufvud Bygg & Renovering är du välkommen med ditt projekt. Vi tar oss an kortare uppdrag som exempelvis trapp- och golvrenoveringar, men även mer omfattande projekt som kompletta renoveringar av rum eller köksrenoveringar. Vi genomför även uppdrag utomhus och kan hjälpa dig med bland annat bygge av altan, terrass eller carport.

Vårt mål är att alltid erbjuda högkvalitativa snickeritjänster till förmånliga priser. Du som privatperson kan även nyttja ROT-avdraget på våra tjänster. Vill du nyttja avdraget kan vi hjälpa dig med det tillkommande pappersarbetet.

Ansvarsfullt bygge

För oss är det viktigt att ta ansvar för vår miljöpåverkan i så stor utsträckning som möjligt. Därför använder vi oss till stor del av miljövänliga och återvinningsbara produkter. Vi försöker också alltid att utföra våran byggen på ett så energisnålt sätt som möjligt.

Vi anser att det ska vara enkelt och smidigt att anlita en snickare i Vellinge. När du vänder dig till oss får du alltid hjälp av certifierade hantverkare som garanterar fackmannamässiga och säkra byggen. Vi har ansvarsförsäkring och erbjuder kvalitetsgaranti på alla våra uppdrag.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!