Din flexibla byggfirma i Malmö

När du inleder ett byggprojekt med oss välkomnar vi alltid dina förslag och önskemål. Genom att ha en öppen dialog med kunden redan från start kan vi skapa en lösning som uppfyller dina krav och förväntningar. Varje byggprojekt är unikt och vi är beredda att anpassa vår arbetsprocess under arbetet om förutsättningarna skulle komma att förändras.

 

Invändig renovering

Bor du i Malmö? Då kan du anlita oss för både större och mindre projekt. Vi utför allt ifrån enklare renoveringar och snickeriuppdrag till helrenoveringar av bostäder och lokaler.

Badrumsrenovering: Vi är godkända av Byggkeramikrådet och har giltig behörighet för alla typer av arbeten inom VVS, plattsättning och el.

Köksrenovering: Vi hjälper er att montera färdiga kök likväl som att ta fram skräddarsydda lösningar. Vi kan även förnya VVS-anslutningar och el.

Golv: Vi kan lägga nya golv av olika material och även slipa och behandla befintligt trägolv enligt önskemål. Vi lägger stor vikt i att detaljer som socklar, trösklar och lister blir fina.

Målning: Våra erfarna målare tar sig an uppdrag inom målning och tapetsering i alla invändiga utrymmen. Vi arbetar alltid med lämplig färg av hög kvalitet.

 

Utvändig renovering

Vi är en byggfirma i Malmö som kan hjälpa er med de flesta utvändiga renoveringsarbeten.

Byggprojekt: Vi tar oss an byggprojekt av olika slag och kan hjälpa er med allt från att bygga attefallshus till garage och hela villor.

Fasadrenovering: Våra snickare renoverar både träfasader och putsade fasader. Därefter behandlar vi ytan med färg så att resultatet håller länge. Du kan även anlita oss för renovering av dörrar och fönster.

Takläggning: Vi har lång erfarenhet av takläggning och arbetar med de flesta förekommande takbeläggningarna.

Rivningsarbeten: Det går utmärkt att anlita oss för rivningsarbeten. VI har även behörighet att utföra asbestsaneringar.

Referensjobb

Nedan hittar du bilder på olika byggprojekt som vi har utfört över hela Skåne. Fler exempel hittar du på vår referenssida.