Vi hjälper dig att bygga attefallshus i Malmö

Om du behöver ett extra rum eller en extra boendeenhet är ett attefallshus en utmärkt lösning. Ett attefallshus byggs på din tomt och får vara upp till 30 kvadratmeter stort. Det och kan användas för diverse syften, såsom gästrum, arbetsplats, hobbyrum eller som ett extra boende för släkt eller vänner. Vi på Leijonhufvud har lång erfarenhet inom byggbranschen och hjälper dig att bygga ett attefallshus i Malmö. Vi är med dig genom hela processen, från framtagande av ritningar till startbesked och färdigställande. Med vår beprövade arbetsprocess och vårt erfarna byggteam kan vi leverera kvalitativa attefallshus med korta leverans- och byggnationstider.

Regler kring bygglov

Innan själva bygget påbörjas behöver du göra en anmälan till byggnadsnämnden i kommunen du bor i. Detta gör du för att få ett startbesked. I de allra flesta fall räcker startbeskedet för att komma igång, utan att du behöver vidare bygglov. Om du vill bygga ditt attefallshus närmare än 4,5 meter mot grannens tomtgräns kommer du att behöva dennes medgivande.

Vi på Leijonhufvud har länge arbetat med attefallshus i Malmö och har god kunskap om vilka krav och regler som gäller. Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att få tillstånd till ditt bygge.

Få en kostnadsfri offert på ditt attefallshus i Malmö

 

Välkommen att kontakta oss, oberoende av hur lång du kommit i din planering med att bygga ett attefallshus. För dig som önskar kan vi ta fram en kostnadsfri, detaljerad offert och en realistisk arbetsplan som ger dig en god överblick över ditt byggprojekt. Kontakta oss genom vårt kontaktformulär eller ring oss så tar vi det vidare därifrån.