Heltäckande utbud av hantverkstjänster

En viktig faktor när du anlitar ett företag för totalentreprenad är förstås att de kan erbjuda ett heltäckande utbud av hantverkstjänster så att du verkligen får allt från ett och samma ställe. Vi har en rejält tilltagen personalstyrka med lång erfarenhet av sina respektive yrkesgrupper. Vi kan erbjuda det mesta “in house” och i de fall där vi måste anlita underleverantörer så har vi ett väl fungerande samarbete med mångåriga partners som vi litar på till fullo. Gemensamt för samtliga hantverkare som arbetar åt oss är att de är välutbildade, certifierade inom sina yrken och håller vad de lovar - både kvalitets- och tidsmässigt.

Som beställare ska du kunna känna dig trygg med att allt levereras i tid och med gedigen hantverkskvalitet. Vi tar helhetsansvar för projektet så att du endast har en kontaktperson och slipper jaga runt efter olika yrkesgrupper. En god kommunikation och goda kundrelationer är viktiga för oss. Vi utför projektet enligt dina önskemål och håller dig uppdaterad under arbetets gång.

Genom att vi är väletablerade i regionen så ser vi till att din totalentreprenad i Vellinge utförs effektivt och till rätt pris. Vi har ett samarbete med Beijer Byggmaterial som innebär att du får material till förmånliga priser, men självklart kan du även välja material från andra leverantörer. 

Vid husbygge kan vi både bygga med lösvirke och uppföra färdighus från olika leverantörer.

Snickare, målare, plattsättare, VVS-installatörer, elektriker, golvläggare och erfarna projektledare ser till att din totalentreprenad flyter på smidigt och utan onödiga stopp.

Anlita oss för totalentreprenad i Vellinge

Vi på Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster sedan 2011, men många av våra hantverkare har givetvis arbetat i branschen mycket längre än så. Vi är stolta över vårt pålitliga, sammansvetsade och erfarna team som erbjuder effektiva tjänster inom bygg och renovering. Tillsammans levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. 

Totalentreprenad enklasts vid större projekt

 

Att hantera ett bygg- eller renoveringsprojekt som är större än att renovera något enstaka rum kräver mycket tid och planering. Är du inte väldigt erfaren gällande budgetering och tidsplanering så rekommenderar vi verkligen att du tar hjälp av oss när du ska genomföra något större projekt i hemmet eller en fastighet som du äger. 

Att ta hjälp med planeringen gör att du får en tydlig bild över hur lång tid ett projekt faktiskt kommer att ta, exakt vilka hantverksgrupper som kommer att behövas och hur mycket det hela kommer att kosta, både i form av material, arbetstid, transporter och kanske även tillstånd som kan behövas.

Vi tror fast på att du kommer att spara både tid, pengar och huvudbry på att ta hjälp redan från början och med vår erfarenhet så är du i trygga händer genom hela processen.

ROT-avdrag för totalentreprenad vid renovering

Som privatperson kan du utnyttja statens ROT-avdrag för renoveringsprojekt i en fastighet som du äger, och det gäller givetvis också för uppdrag som utförs som totalentreprenad. Det är dock viktigt att komma ihåg att det är arbetskostnaden som du får göra avdrag för, inte för resekostnader, material och liknande. 

När vi budgeterar för din totalentreprenad i Vellinge så kommer du tydligt att kunna se i kalkylen vilka delar som medger ROT-avdrag och vad du kommer att betala efter att avdraget på 30% av arbetskostnaden har gjorts.

Referenser

Här hittar du bilder från några av de projekt där vi har anlitats för totalentreprenad. Kontakta oss gärna för att få mer information och kontaktuppgifter till tidigare kunder.