Leijonhufvud Bygg och Renovering – din byggfirma i Svedala

För oss är det viktigt att vara lyhörda, flexibla och transparenta under hela byggprocessen. Det finns inga genvägar till nöjda kunder. Våra hantverkare är välutbildade och skickliga och tummar aldrig på kvaliteten. Vår byggfirma innehar självfallet alla nödvändiga behörigheter och certifikat som branschen kräver. När du anlitar oss för ditt projekt i Svedala kan du också räkna med generösa garantier för både material och arbete. Efter en dialog med dig som kund skräddarsyr vi byggprocessen och anpassar den utifrån dina behov och krav. Vi är lokalt förankrade i syd västra Skåne och ser fram mot att bli din byggfirma i Svedala.

Byggtjänster inomhus

Hos oss får du hjälp med ditt drömprojekt inomhus. Det kan handla om både stora och små förändringar. Behöver du hjälp med inspiration och rådgivning så bistår vi gärna med det.

Badrumsprojekt – Vi hjälper gärna till att renovera eller bygga badrum och toaletter i alla storlekar. Självklart har vi våtrumsbehörighet och lång erfarenhet av plattsättning, el och VVS. Generösa garantier på arbete och material är en självklarhet för oss.

Köksprojekt – Hos oss får du hjälp med att montera nya kök från alla köksleverantörer. Vi tar tryggt hand om hela processen till ditt nya kök. Våra hantverkare är skickliga och välutbildade och utför all installation av el, VVS, kakel och golv.

Nytt golv eller golvslipning – Våra skickliga golvläggare kan hjälpa till med att lägga nytt golv eller renovera ditt gamla golv.

Måleri – När du behöver hjälp med någon form av måleriarbete så löser vi självklart det. Våra kompetenta målare målar såväl väggar, tak som snickerier.

Byggtjänster utomhus

Företaget kan hjälpa dig med både stora och små exteriöra byggprojekt.

Nybyggnationer – Genom åren har vi utfört ett nybyggnationer. Det har rört sig om allt från nya villor eller Attefallshus. Vi har kompetensen att sköta hela byggprocessen via totalentreprenad.

Tillbyggnationer – Hos oss kan du få hjälp när du behöver göra en om- eller någon tillbyggnation. Vi är experter på altaner, trädäck och uterum.

Fasadarbeten – Fasaden utsätts dagligen för slitage från väder och vind. Vi kan utföra högkvalitativ renovering av både sten- som träfasader.

Takarbeten – Våra takläggare är hjälper gärna till med takrenovering eller ett helt nytt tak.

Snickerier – Våra skickliga snickare hjälper dig med stora och små uppdrag inom snickeri. Hör av dig om du behöver hjälp med till exempel renovering av dörrar och fönster.

Rivning – När det är dags för rivning ska du höra av sig till oss. Hos oss får du säker och effektiv hjälp med diverse rivningsarbeten.

Vad behöver du hjälp med? Kontakta oss så tar vi en diskussion hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Söker du byggfirma i Svedala? 

 

Söker du byggfirma i Svedala så har du hittat rätt. Välkommen att kontakta oss idag för att boka in ett kostnadsfritt hembesök redan idag. Vi kommer ut till dig och tittar närmre på det arbete du önskar få utfört och vi får möjligheten att skapa en bild om vad du som kund önskar från oss. Därefter räknar vi på arbetet och återkommer med en kostnadsfri offert. Känns offerten bra och du vill gå vidare med oss så sätter vi upp en tidsplan för när arbetet ska utföras.

Välkommen att skicka in din förfrågan idag via formuläret på hemsidan alternativt ring eller maila oss.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!