Väl beprövade arbetsmetoder

När du vill anlita oss för en badrumsrenovering i Höllviken inleder vi alltid med en noggrann diskussion för att ta säkerställa behov och önskat resultat. Sedan kommer vi hem och inspekterar ditt befintliga badrum för att med egna ögon se badrummets skick och hur renoveringen ska angripas på bästa sätt. Vi kan också se om det finns tecken på fukt- och vattenskador som i så fall måste åtgärdas innan det nya badrummet kan byggas.

När vi är överens med kunden om önskat resultat och pris planerar vi hela byggprocessen noggrant och beställer allt material som behövs. Det är mycket viktigt att vi är noga med alla detaljer för ett lyckat byggprojekt. Och där kommer vår långa erfarenhet och stora kunnande väl till pass.

Vi har lärt oss att det är viktigt med en tät kunddialog genom hela processen för en effektiv och smidig renovering. Startdatum bestäms tillsammans med kunden.

Kontakta oss idag för offert

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Tillsammans med yrkesskickliga hantverkare levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Inget projekt är för litet eller för stort.

Dags för badrumsrenovering i Höllviken

 

När det är dags för själva renoveringen kommer våra skickliga hantverkare och börjar arbetet. Vi gör allt för att renoveringen ska gå så smidigt som möjligt och du är alltid välkommen med eventuella frågor. När vi till exempel behöver stänga av vattnet kommer du att bli informerad om detta i god tid. När arbetet är klart gör vi en noggrann besiktning tillsammans med kund innan fakturan skickas. Vi städar självklart efter oss och tar med allt byggavfall.

ROT-avdrag

 

Vill du som privatperson utnyttja möjligheten till skattereduktion genom ROT-avdraget hjälper vi dig med allt som krävs. Kravet är att du är över 18 år och betalar skatt i Sverige. Säg bara till oss så löser vi det. Det innebär att du får dra av 30 % på arbetskostnaden när du anlitar oss för en badrumsrenovering i Höllviken. Varje vuxen person i hushållet får dra av maximalt 50 000 kronor per år.

Kontakta oss för offertförslag redan idag!

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!