Snickare i Lund som anpassar sig för kunden

Alla byggen är unika och vi arbetar alltid hårt för att skräddarsy projektet så att det passar kundens specifika krav och önskemål. Prata bara med oss så hjälper vi dig att förverkliga drömbygget. Vi är lyhörda och tar alla våra kunder på stort allvar. Är du osäker på något så kan du alltid fråga oss om råd och tips. Kommunikation med våra uppdragsgivare är alltid i centrum för oss.

Vi använder oss i så hög utsträckning som möjligt av miljövänliga och återvinningsbara produkter för att vi ska ha så liten miljöpåverkan som möjligt. Att bygga energisnålt är alltid viktigt för oss!

Vi är ansvarsförsäkrade och utfärdar kvalitetsgaranti på alla våra arbeten. Är du privatperson? Glöm inte ROT-avdraget som gör våra prisvärda tjänster än mer ekonomiskt åtråvärda. Vi sköter pappersarbetet så att du inte behöver bekymra dig över det.

Ett byggföretag med många kompetenser

Vid sidan av våra duktiga snickare så har vi även en rad andra kompetenser i vår organisation. Vi kan utan problem utföra renoveringar av både fasader samt badrum och kök inom en effektiv och prisvärd totalentreprenad. Snickare, målare, VVS-tekniker, plattsättare, elektriker – vi kan ordna med alla de kompetenser du behöver, oavsett om det hindar om ett stort eller litet projekt.

För oss är det en självklart att enbart arbeta med certifierade hantverkare för fackmannamässiga och säkra byggen och installationer. När vi är färdiga med en renoverings levererar vi alltid relevanta intyg, både när det handlar om en köksrenovering, en nybyggd altan eller en installation av el. Vi har genom hårt arbete och stor känsla för kundens bästa skaffat oss en lång rad nöjda kunder. Hör gärna av dig till oss om du vill titta på referensprojekt. Nöjda kunder är alltid bästa reklamen för en snickare i Lund.

Snickare Lund – Det här gör vi

Reparationer - Våra duktiga snickare kan rycka ut och rädda dig om något snickrat har gått sönder eller behöver underhållas.

Tillbyggnader - Uteplatser, uterum, terrasser, Attefallshus, garage, carports och andra tillbyggnader – vi har byggt det mesta genom åren.

Ombyggnationer - Våra erfarna snickare kan i samarbete med våra övriga kompetenser ta fullt ansvar för en ombyggnation. Allt inom en trygg och smidig totalentreprenad.

Altaner och terrasser - Vi kan vara med när du lyfter villan eller sommarstugan med en uteplats som förlänger utesäsongen med flera månader. Våra snickare är erfarna experter när det handlar om altan- och terrassbyggen.

Behov av att anlita en snickare i Lund?

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Tillsammans med yrkesskickliga hantverkare levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Inget projekt är för litet eller för stort.

Varför väljer kunder oss?

 

Vi tror att den personliga kontakten och att lyssna på dig som kund, detta i kombination med ett noga och korrekt utfört arbete gör att vårt rykte är gott och att kunder känner sig nöjda med att dem anlitat just oss. Vi är ett byggföretag med stort engagemang för det vi arbetar med och vi brinner för att göra våra kunder nöjda. Detta tror vi är en stor anledning till varför kunder väljer just oss när dem te.x letar efter en snickare i lund. Hör av dig till oss så kommer vi ut till dig och tittar på hur vi kan hjälpa just dig.

Din kompetenta snickare i Lund

 

Välkommen att kontakta oss redan idag. Fyll i formuläret på hemsidan alternativt ring eller mail oss. Vi erbjuder dig ett kostnadsfritt hembesök där vi kan titta på jobbet som ska utföras. Därefter räknar vi på arbetet och återkommer vi med en kostnadsfri offert. duktiga hantverkare till rätt pris – Välkommen till oss på Leijonhufvud Bygg och Renovering AB.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!