Snickare i Höllviken som utför allt inom snickeriservice

Vi på Leijonhufvud Bygg och Renovering erbjuder dig som kund allt inom byggnadsservice. Men vår långa erfarenhet inom branschen och kompetenta medarbetare säkerställer vi att ditt byggprojekt uppfyller dina förväntningar. Våra snickare i Höllviken utför allt ifrån köksrenoveringar, badrumsrenoveringar, byten av fasad, takläggning mm. Alla byggen är unika i sitt slag därför är vi alltid noggranna med att lyssna på dig som kund och skräddarsy arbetet efter just dina krav och förväntningar. Givetvis kommer vi alltid med våra rekommendationer för att slutresultatet ska uppfylla alla branschregler.

För oss är det en självklarhet att arbeta med certifierad och erfaren personal vilket gör att du som kund kan känna dig trygg i att du anlitar rätt typ av yrkesmän till ditt byggprojekt.

Hur går det till att anlita oss?

För oss är det viktigt att du som kund har en tydlig bild om hur processen och tidsplanen ser ut för ditt byggprojekt. Det gör att båda parter redan från start har rätt förväntan samt vet vad som komma skall. Nedan listar vi hur processen från start till mål brukar se ut:

 1. Kostnadsfritt möte
  Vi kommer tillsammans överens om en tid och dag som passar för att gå igenom ditt kommande byggprojekt. Rekommenderat är att vi träffas på plats hos dig så vi kan direkt skapa oss en bild om hur det ser ut.
 2. Offert & Tidsplan
  Vi skickar över en offert där vi listar de olika delar som du önskar få utfört samt pris på detta. Du får också en uppskattad tidsplan om när projektet skulle kunna starta samt vara färdigställt.
 3. Avtal
  Känns offerten bra och du önskar gå vidare med oss skrivs ett avtal mellan parterna innan projektet kan starta.
 4. Projektstart
  Våra snickare startar igång projektet.
 5. Färdigställande
  Här är projektet klart och i samband med överlämningen så får du som kund samtliga handlingar/intyg utifrån de arbete som utförts.

Behov av att anlita en snickare i Höllviken?

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB har erbjudit bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Tillsammans med yrkesskickliga hantverkare levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Inget projekt är för litet eller för stort för oss! 
Kontakta oss idag för ett första möte!
 

Varför väljer kunder oss?

 

Vi tror att den personliga kontakten och att lyssna på dig som kund, detta i kombination med ett noga och korrekt utfört arbete gör att vårt rykte är gott och att kunder känner sig nöjda med att dem anlitat just oss. Vi är ett byggföretag med stort engagemang för det vi arbetar med och vi brinner för att göra våra kunder nöjda. Detta tror vi är en stor anledning till varför kunder väljer just oss när dem te.x letar efter en snickare i lund. Hör av dig till oss så kommer vi ut till dig och tittar på hur vi kan hjälpa just dig.

Din kompetenta snickare i Höllviken

 

Välkommen att kontakta oss redan idag. Fyll i formuläret på hemsidan alternativt ring eller mejla oss. Vi erbjuder dig ett kostnadsfritt hembesök där vi kan titta på jobbet som ska utföras. Därefter räknar vi på arbetet och återkommer vi med en kostnadsfri offert. duktiga hantverkare till rätt pris – Välkommen till oss på Leijonhufvud Bygg och Renovering AB.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!