Låt våra duktiga hantverkare renovera ditt kök i Vellinge

Köksrenovering kräver att man har rätt kunskaper för att det ska bli riktigt bra. Visst klarar många av att ställa dit färdiga köksstommar och montera luckor, men när det kommer till VVS och el så är det väldigt viktigt att anlita proffs - dels för den egna säkerheten och för att hemförsäkringen ska gälla om något skulle hända.

Det handlar även om att få till detaljerna helt rätt. Ett kök är mycket mer än vitvaror, köksskåp och arbetsbänkar. Det är ofta i små detaljer som snygg belysning, sömlösa och perfekt målade lister och platsbyggd förvaring som skillnaden verkligen märks på ett kök byggt av en amatör eller av proffs. När du anlitar oss så kan du vara säker på att inget lämnas åt slumpen. Du kommer att få ett kök som är genomarbetat in i minsta detalj. Det gör köket mer hygieniskt och det du kommer att märka skillnaden i vardagen när varje lucka sluter tätt och det inte ramlar ner brödsmulor i någon skarv. Kort sagt, ett proffsrenoverat kök är en investering både i bostaden och din egen trivsel.

Det första steget till ett nytt kök är att boka ett kostnadsfritt hembesök med oss. Vi kommer ut och tittar på ditt nuvarande kök eller ytan där du ska bygga nytt för att kunna ge dig förslag på hur man på bästa sätt disponerar ytorna. Är ditt kök i godtagbart skick i stommarna kan det räcka med att uppdatera luckor, snickerier, bänkskivor och vitvaror för att köket ska kännas som nytt. I andra lägen rekommenderar vi en helrenovering där man byter ut allt. Vid mötet får du vår rekommendation och sedan tar vi fram en offert på jobbet.

Därefter tar våra skickliga hantverkare vid och omsätter det hela i praktiken. Du kommer att få ett kök som är genomtänkt in i minsta detalj och som känns härligt att spendera tid i. Finaste köket i Vellinge - det är det en stor chans att du får om du anlitar oss!

Begär offert på renovering av kök

Kontakta oss redan idag för att boka in det första mötet och för att få offert. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar där du själv kan välja vilken typ av kök du vill ha och vi har all hantverkskompetens som krävs så att du får jobbet som en totalentreprenad där vi tar ansvar för hela projektet. Det blir enklare för dig då du får allt på en och samma faktura och en kontaktperson som håller dig uppdaterad under projektets gång.

 

Samtliga hantverkare som jobbar på projektet har lång erfarenhet, jobbar effektivt och är certifierade inom sina respektive yrkesområden för maximal trygghet. Vi vet att nöjda kunder är den bästa marknadsföringen och kan självklart visa upp exempel från ett flertal referensprojekt om du är nyfiken på att se vad vi har gjort tidigare.

ROT-avdrag för köksrenovering i Vellinge

 

Att renovera köket ger självklart rätt till ROT-avdrag. Privatpersoner över 18 år som betalar skatt i Sverige har rätt att göra avdrag för upp till 50 000 kronor per år för bostäder och fritidshus som de äger. Avdraget innebär att du endast betalar 70% av arbetskostnaden, vilket gör att det blir enklare att ha råd med en köksrenovering. Avdraget görs direkt på fakturan och vi sköter rapporteringen till Skatteverket. Enkelt och smidigt för dig som kund.

Välkommen till en pålitlig byggfirma för köksrenovering i Vellinge!

Referenser köksrenovering

Här hittar du några exempel från köksrenoveringar som vi har utfört. Ta gärna en titt på vår referenssida för att se fler bilder på tidigare arbeten.