Vi erbjuder kostnadsfria hembesök där vi besiktigar ditt tak 

Hur vet jag när det är dags att lägga om taket? Oftast kan man se på takets yta att det kan vara dags att göra en besiktning för att eventuellt ta det vidare. Det kan också vara så att man haft problem med läckage in i huset och lett till vattenskador. Då är det mer akut att du söker upp en takläggare i Trelleborg som får se över taket och vad som behövs göras. Men för gemeneman kan det som sagt våra svårt och veta när man behöver renovera sitt tak och därför erbjuder vi på Leijonhufvud Bygg och Renovering kostnadsfria hembesök där våra experter gör en takbesiktning och ge dig förslag på vilka åtgärder som behövs för ditt tak.

Vi erbjuder takläggning med de flesta av marknadens förekommande material och ger dig givetvis generösa garantier för arbetet vi utför. Oavsett om det handlar om en takrenovering eller takläggning för nybygge så kan du anlita våra takläggare i Trelleborg.

Vår takläggare i Trelleborg utför

Vi arbetar med de flesta av marknadens takmaterial och tar gärna hand om projektet på totalentreprenad. Självklart ser vi också till att detaljer såsom vindskivor, takhuv, skorstensplåtar, taksäkerhetsprodukter, hängrännor etc kommer på plats.
Takpannor – Vi erbjuder läggning av alla typer av takpannor åt såväl företag som privatpersoner.

Takplåt – Ett effektivt och underhållsfritt material som finns i olika typer av kulörer och utföranden. Vi lägger ditt plåttak helt efter dina önskemål.

Takpapp – Ett tåligt material till bra pris som på senare tid blivit allt mer populär vid nybyggnation. Anlita oss om du behöver hjälpa med läggning av takpapp.

Vasstak – En gammeldags takbeklädnad som får vem som helt att tycka det är snyggt. Vi använder oss av gamla hantverksmetoder och sköter såväl renovering som nyläggning av ditt vasstak.

Anlita oss för takläggning i Trelleborg

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster i Trelleborg och på andra orter i sydvästra Skåne sedan 2011. Våra yrkesskickliga hantverkare levererar trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Välkommen att kontakta oss för att ta första steget mot ditt nya tak!

Skattereduktion

 

För privatpersoner som är i behov av renovering eller ett nytt tak kan det vara bra att veta att du kan göra ett skatteavdrag på arbetet genom ROT. För alla personer över 18 år som betalar skatt finns möjligheten att dra av 30 % på arbetskostnaden. Du kan maximalt dra av 50 000 kronor per person och år. Säg till oss så sköter vi all administration som krävs och ditt rabatterade pris syns direkt vid slutfaktureringen.

Välkommen till din takläggare i Trelleborg!

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!