Du är i trygga händer hos oss

När du anlitar oss kan du lita på att hela projektet är i trygga händer. Vi är lyhörda och behärskar vårt hantverk till hundra procent och kompromissar varken med materialval eller kompetens.

När vi utför en badrumsrenovering så anpassar vi metoden till projektets identitet. Vi är alltid varsamma och har stor respekt för byggnadstraditioner och traditionellt hantverk. När vi tar hand om ditt badrum så är vi med dig hela vägen – från inspiration och design till projektledning och totalentreprenad. När vi renoverar ditt badrum så behöver du bara ha kontakt med oss.

Kontakta oss idag för offert!

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Tillsammans med yrkesskickliga hantverkare levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Inget projekt är för litet eller för stort.

Badrumsrenovering i Trelleborg utan slarv

 

Vill man lyckas med en badrumsrenovering så gäller det att tänka efter före och planera ordentligt. Det handlar långt ifrån bara att välja det snyggaste kaklet, vilket handfat och badkar som passar bäst. Lika viktigt – rent av viktigare – är att grundarbetet blir utfört på ett korrekt sätt. Låter du oss utföra underarbetet med korrekta material, noggrant hantverk och korrekta fuktspärrar så har du garantier på att ditt badrum kommer att hålla måttet. Anlitar du oss så kommer du att slippa fuktskador. Det ställs höga krav på de fuktskyddande skikten i badrum i dag – därför rekommenderar vi att du anlitar oss för din badrumsrenovering i Trelleborg.

En investering på lång sikt

 

Ett korrekt renoverat badrum är en garanterad investering – både på kort och lång sikt. Vid försäljning finns det få saker som höjer värdet på en bostad som ett fräscht badrum. Men även om du inte har några planer på att sälja huset eller lägenheten så har du mycket att tjäna på ett väl renoverat badrum – att åtgärda mögel och andra fuktskador är inte billigt.

 

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB har genomfört många badrumsrenoveringar i Skåne och har lång erfarenhet av byggbranschen och har byggt upp ett stort nätverk av kompetenta hantverkare. Med hjälp av dessa underentreprenörer kan vi erbjuda badrumsrenoveringar som vi kan genomföra enligt en realistisk tidsplan.

 

Välkommen att kontakta oss redan idag – vi kan bli din trygga partner inom badrumsrenovering i Trelleborg.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!