Smarta renoveringar

Vid en fasadrenovering kan du välja att måla om fasaden, foga om, putsa eller byta ut taktegel. Dessutom kan du lägga till eller byta ut fasadbeklädnad, till exempel genom att sätta upp träpanel eller lägga till en stenmur. En renovering förbättrar inte enbart byggnadens utseende, utan kan också göra den mer energieffektiv. Genom att lägga till isolering eller byta ut gamla fönster mot nya, energisnåla kan du spara pengar på uppvärmningskostnaderna. Vi på Leijonhufvud erbjuder totalentreprenad med helhetslösningar och kan utöver renoveringar även hjälpa till med fönsterbyte i Trelleborg.

Privatpersoner kan nyttja ROT-avdrag

En renovering är en stor investering, men du som privatperson kan ha rätt till stöd när du genomför din fasadrenovering i Trelleborg. ROT-avdraget innebär en reducering på 30% av själva arbetskostnaden, men gäller inte för resekostnader eller material. Kontakta oss gärna för att få reda på vad som gäller för just din byggnad och dina möjligheter till stöd.

Kontakta oss för fasadrenovering i Trelleborg

Står du inför en renovering av fasaden? Då är du välkommen att kontakta oss. Boka ett inledande, kostnadsfritt hembesök så ger vi svar på dina frågor och funderingar.

Fasadrenovering i Trelleborg för företag och bostadsrättsföreningar

Förutom privatpersoner tar vi emot uppdrag från företag såväl som bostadsrättsföreningar. När fastighetens utseende förbättras ökar trivseln hos de som befinner sig i byggnaden. Det leder även långsiktigt till att fastighetens ekonomi förbättras i takt med att fastighetsvärdet ökar. Inget uppdrag är för stort eller litet för oss och vi välkomnar alltid dina önskemål under processens gång.

Kundanpassade lösningar

Vi på Leijonhufvud Bygg & Renovering arbetar med kundens behov i fokus och levererar högkvalitativa lösningar för alla våra renoveringar. Vi hjälper dig med allt från omfogning och omputsning till fasadrenoveringar i Trelleborg. Vi kan arbeta med alla typer av material, däribland tegel, puts och natursten.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!