Har du en dröm du vill förverkliga? 

Har du länge gått och funderat på att bygga ut den där altanen på baksidan, eller bygga in den där garderoben? Vi på Leijonhufvud bygg hjälper er att förverkliga era renoverings drömmar. Våra snickare är erfarna och certifierade hantverkare som ser till att projektet görs på rätt sätt och att materialet också håller hög kvalité som håller i längden.

Vår målsättning är att förverkliga era drömmar och visioner. Genom att ta in en professionell byggfirma som oss så kan ni känna er trygga med att lägga projektet i våra händer.
Vi är ansvarsförsäkrade och utfärdar kvalitetsgaranti på alla våra arbeten. Vi garanterar fackmannamässiga och säkra byggen/installationer när vi utför arbeten hos er i Löddeköpinge.

Är du privatperson? Glöm inte ROT-avdraget som gör våra prisvärda tjänster än mer ekonomiskt åtråvärda när du söker efter snickare. Vi sköter pappersarbetet så att du inte behöver bekymra dig över det.

 

Snickare i Löddeköpinge som utför snickeriarbeten i hemmet

Vi utför alla typer av snickeriarbeten i Löddeköpinge, exempel på uppdrag vi utför är:

Köksrenoveringar - Totalrenovering av kök eller mindre renoveringar/justeringar av befintligt kök som kräver snickeri expertis.

Invändig renovering - Platsbyggda garderober och hyllor, uppbyggande av innerväggar, eller reparationer

Tillbyggnad - Uppbyggande av garage, carport eller varför inte ett uterum på altanen?

Altan/Terrass - Svenska sommaren spenderas bäst utomhus, och varför inte bygga en ordentlig altan och terrass för att kunna njuta av den?

Har du drömmar du vill förverkliga? 

Kontakta oss så hjälper vi er hitta en lösning på ert projekt. Vi utför massvis av olika projekt årligen för våra kunder. Så kontakta oss direkt om du behöver en snickare i Löddeköpinge, vi snickrar ihop dina visioner! 

Varför väljer kunder oss?

 

Vi tror att den personliga kontakten och att lyssna på dig som kund, detta i kombination med ett noga och korrekt utfört arbete gör att vårt rykte är gott och att kunder känner sig nöjda med att dem anlitat just oss. Vi är ett byggföretag med stort engagemang för det vi arbetar med och vi brinner för att göra våra kunder nöjda. Detta tror vi är en stor anledning till varför kunder väljer just oss när dem te.x letar efter en snickare i lund. Hör av dig till oss så kommer vi ut till dig och tittar på hur vi kan hjälpa just dig.

Din kompetenta snickare i Löddeköpinge

 

Välkommen att kontakta oss redan idag. Fyll i formuläret på hemsidan alternativt ring eller mejla oss. Vi erbjuder dig ett kostnadsfritt hembesök där vi kan titta på jobbet som ska utföras. Därefter räknar vi på arbetet och återkommer vi med en kostnadsfri offert. duktiga hantverkare till rätt pris – Välkommen till oss på Leijonhufvud Bygg och Renovering AB.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!