Vi utför bland annat tapetsering, fasadmålning, målning av snickerier och fönsterrenoveringar i bland annat: 

Målare med känsla för detaljer

Letar du efter en kunnig och erfaren målare i Lund, Höllviken, Trelleborg eller övriga Skåne? Då behöver du inte leta längre! Våra målare utför såväl utvändigt som invändigt måleri – vi gör ett perfekt jobb oavsett om du ska måla om köket eller husfasaden!

Kontakta oss idag

 

Välkommen att kontakta oss redan idag. Skicka in ett formulär via hemsidan eller ring oss på telefon så hjälper vi er. Vi kommer gärna ut till er och tittar på arbetet som ni önskar få utfört för att sedan kunna räkna på en offert. 

Vi är med dig från start till mål

Leijonhufvud Bygg & Renovering är ett etablerat bygg- och renoveringsföretag sedan 2011. Våra skickliga målare och hantverkare från andra yrkesgrupper levererar kvalitet, förtroende och trygghet åt såväl privatpersoner som företag. När vi utför ett projekt så är vi med dig från start till mål och bidrar med allt från inspiration och design till projektledning och utförande. Oavsett om du anlitar våra målare för ett enskilt måleriarbete eller som en del i en större renovering.

Anlitar du våra målare för ett projekt i Lund, Höllviken eller Trelleborg så kan du känna att projektet är i trygga händer. Vi är lyhörda och lyssnar alltid på dina krav och önskemål.

När du anlitar oss för ett måleriprojekt så får du även till en bred hantverkskompetens. Vi genomför det mesta inom bygg- och renovering, från mindre byggen och renoveringar till hela totalentreprenader. Hos oss kan du få allt under samma tak.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!

Söker du målare i Skåne?

Våra målare behärskar måleri av alla slag, utomhus som inomhus. Vill du låta en målare snygga till din lägenhet i Lund, Trelleborg, Vellinge eller Höllviken så är det oss du ska vända dig till.

Kvalitet i såväl material som utförande är alltid i centrum för oss. För att resultatet ska bli så bra som möjligt så får man inte slarva med grundarbetet. Skrapning, spackling och slipning – utan ett noga utfört grundarbete så blir det sällan bra. När vi målar så uppnår vi alltid ett gott resultat genom att jobba med bra penslar och annat material, ett säkert och effektivt handlag och färger av högsta kvalitet.

Kunden är i centrum när vi målar

När våra målare utför ett uppdrag så står alltid kunden i centrum. Vi ser alltid till att arbetet blir ordentligt utfört utan slarv. Vi vet att kunderna blir extra glada om man inte missar några detaljer.

Våra målare kan åta sig alla typer av uppdrag – stora som små, inomhus som utomhus. Vi kan måla en fondvägg i vardagsrummet lika väl som en hel villa.

Inomhusmålning

Inne kan vi hjälpa dig med mycket när det handlar om målning. Våra målare i Lund, Trelleborg och Höllviken spacklar, målar väggar och tak, tapetserar, målar snickerier med mera. Dörrar, köksluckor, fönster – vi målar det mesta. Vi har lång erfarenhet av inomhusmålning och kan garantera ett väl genomfört arbete.

Utomhusmålning

Även utomhus kan vi erbjuda en rad olika tjänster: vi målar fasader, garage, staket och andra byggnader och installationer. Alla målarprojekt är unika och ställer sina specifika. Inte minst är det viktigt att förbereda sig ordentligt. Utomhusmålning fungerar bäst under de varma månaderna maj till september för att torkningen ska kunna ske ordentligt och slutresultatet. Vill anlita en målare i Lund, Trelleborg eller Höllviken för att måla om villan i sommar så rekommenderar vi att du bokar upp oss i god tid – det är ofta mycket att göra på sommaren!

Vi hjälper dig att hitta rätt färg

Har du problem att hitta rätt färg på just ditt objekt? Vi hjälper dig gärna med färgvalet. Vår långa erfarenhet har gett oss ett bra öga för vad som passar på ett visst hus eller i ett visst rum. Det är alltid skillnad på ett litet färgprov i färghandeln och hur det kommer att se ut på en hel fasad. Ett mindre rum blir ofta trevligare med hjälp av en varm och lite mörkare färgton. Ett mindre rum kan få en rymligare karaktär med hjälp av vitt eller andra ljusa färger. Vi kan hjälpa dig med tips och råd och lyssnar på dina önskemål för att förverkliga dina planer.

Du kan känna dig trygg att får ett kvalitativt utfört arbete när du anlitar oss. Alla vår målare är erfarna och kunniga och vi använder alltid material från etablerade tillverkare.

Vi har genom åren skaffat oss många nöjda kunder – hör gärna av dig till oss om du vill titta på referensprojekt.

Få offert på måleritjänster i Skåne!

Behöver du få ett målningsarbete utfört i Skåne med omnejd och vill ha en offert på arbetet du önskar få utfört så har du hittat rätt. Skicka in en förfrågan idag via vårt formulär på hemsidan alternativt ring eller maila oss så återkommer vi till dig. Behöver du rådgivning eller har frågor angående ditt projekt så är du välkommen att höra av dig till oss så bistår vi med vår expertis.

Välkommen till Leijonhufvud Bygg & Renovering AB – vi kan bli din kompetenta målare i Skåne!

Vi finns i hela Skåne. Våra vanligaste städer är:

 

Letar du efter en pålitlig och erfaren Målare i Lund, Trelleborg, Vellinge, Malmö, Svedala, Falsterbo, Höllviken, Limhamn, Löddeköping eller Lomma så har du kommit rätt.

Välkommen att kontakta oss idag!