Bygg ditt egna attefallshus i Lund med vår hjälp

Om du vill bygga ut ditt hus och önskar ett extra rum eller en ytterligare boendeenhet, kan ett attefallshus vara den perfekta lösningen för dig. Ett attefallshus kan uppföras på din tomt och får ha en yta på upp till 30 kvadratmeter. Detta utrymme har många användningsområden såsom gästrum, arbetsplats, hobbyrum eller som en extra bostad för släkt eller vänner. Vi har lång erfarenhet inom byggbranschen och står till din tjänst när det gäller att bygga ett attefallshus i Lund. Vi finns där genom hela processen, från utformning av ritningar till erhållande av tillstånd och färdigställande. Med vår beprövade arbetsmetod och vårt erfarna byggteam kan vi leverera kvalitativa attefallshus med korta leverans- och byggtider.

Att veta om bygglovsregler

Innan själva bygget påbörjas behöver du göra en anmälan till byggnadsnämnden i den kommun du bor i. Detta steg är viktigt för att få ett startbesked, som är en tillståndsgivning för att påbörja byggprocessen. I de flesta fall är startbeskedet tillräckligt för att komma igång med ditt attefallshus utan att behöva söka ytterligare bygglov. Det är dock värt att notera att om du planerar att placera ditt attefallshus närmare än 4,5 meter från grannens tomtgräns, kommer du att behöva skaffa grannens medgivande.

Vi på Leijonhufvud har en omfattande erfarenhet av att arbeta med attefallshus i Lund och har god kännedom om de krav och regler som gäller i kommunen. Vi är här för att hjälpa dig att få tillstånd till ditt bygge och guida dig genom processen. Tveka inte att kontakta oss så att vi kan underlätta för dig att förverkliga dina planer på ett attefallshus. Vi ser fram emot att höra från dig!

Få en kostnadsfri offert på ditt attefallshus i Lund

 

Oavsett var du befinner dig i planeringsprocessen för att bygga ett attefallshus i Lund, är du välkommen att ta kontakt med oss. Vi finns här för att erbjuda en kostnadsfri och detaljerad offert samt en realistisk arbetsplan. Tack vare detta kan du få en tydlig överblick över ditt byggprojekt. Du kan kontakta oss antingen genom att använda vårt kontaktformulär eller genom att ringa oss direkt.