Vi börjar med en inledande besiktning

Innan vi påbörjar en takrenovering i Lund utför vi alltid en besiktning. På så sätt kan vi ta reda på takets förutsättningar och ta fram en lämplig åtgärdsplan för just ditt tak. Våra takläggare i Malmö har lång branscherfarenhet och vi utför alltid våra taktjänster enligt branschens riktlinjer. Vi erbjuder generösa garantier på både arbete och material och kan hjälpa till med administration om du vill nyttja ROT-avdraget.

Allt du behöver veta inför ditt takbyte i Lund

Innan vi lägger ett nytt tak behöver du bestämma dig för vilket material du vill använda. Det finns flera typer av takpannor som har olika typer av egenskaper. Många föredrar tegelpannor tack vare dess vackra estetik, men de är både tyngre och dyrare än betongpannor. Ett annat alternativ är att välja takpapp, som kan fungera både som underlag och ytskikt. Underlagspappen skyddar ditt tak från fukt medan yttakpappen är ett billigare alternativ till takpannor.

Vi förstår att det kan vara svårt att veta vilket alternativ som lämpar sig bäst för din bostad. Därför hjälper vi dig med råd och vägledning i val av material inför ditt takbyte.

Kontakta oss för takläggning i Lund

Står du inför en takrenovering eller ett takbyte? Då är du välkommen att kontakta oss. Boka en inledande besiktning så ger vi dig svar på dina frågor och funderingar.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!