Byggfirma med heltäckande utbud

Vi på Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder totalentreprenad i Trelleborg. Det innebär att vi kan hjälpa dig med alla delar i ditt byggprojekt. När vi får ett helhetsgrepp över uppdraget är det enklare för oss att garantera det resultat du önskar.

De allra flesta av våra tjänster kan vi erbjuda inhouse, men i de fall vi behöver ta in en underleverantör samarbetar vi alltid med en noga utvald partner. Samtliga av våra partners har, liksom vår personalstyrka, lång erfarenhet i branschen och de certifieringar som krävs för säkra arbeten.

Vi värderar god kommunikation i våra arbeten. Det underlättar både för dig som kund och för oss som utför uppdraget. När du anlitar oss för totalentreprenad i Trelleborg får du endast en kontaktperson, vilket gör att du slipper jaga runt efter olika hantverkare. Din kontaktperson finns alltid tillgänglig för dina frågor och önskemål, så att du kan känna dig trygg genom hela vår arbetsprocess.

Vi hjälper dig med totalentreprenad i Trelleborg

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB har erbjudit bygg- och renoveringstjänster sedan 2011, men många av våra hantverkare har arbetat i branschen mycket längre än så. Vi hjälper dig med all typ av hantverksuppdrag i Trelleborg och levererar trygghet, förtroende och hög kvalitet i alla våra projekt. Inget uppdrag är för litet eller stort och vi tar oss an projekt i form av nybyggen, tillbyggnader och ombyggnader. Välkommen att kontakta oss för totalentreprenad i Trelleborg.

Totalentreprenad är smidigast vid större projekt

Idén med totalentreprenad bygger på att firman som anlitats hjälper dig med allt du efterfrågar kring uppdraget. I de fall du ska bygga ett nytt hus sköter firman exempelvis allt från budgetering, snickeri, fönstermontering och rörläggning till måleri och städning när arbetet är klart. Det innebär alltså att en och samma byggfirma sköter alla delar av uppdraget åt dig.

 

Fördelen med att välja totalentreprenad i Trelleborg är att du som kund enbart behöver hålla reda på att kontraktet stämmer överens med det parterna bestämt. Genom att enbart anlita en firma istället för två eller fler, är det enklare för dig som kund att få kontroll över arbetsprocessen och kostnaderna.

Du har rätt till ROT-avdrag

Du som privatperson har rätt att nyttja statens ROT-avdrag för renoveringsprojekt i en fastighet som du äger. Det inkluderar givetvis uppdrag som utförs som totalentreprenad.

 

ROT-avdraget innebär en reducering på 30% av arbetskostnaden. Avdraget kan dock inte göras på resekostnader, material eller liknande. När du budgeterar för din totalentreprenad i Trelleborg kommer du få en tydlig överblick över vilka delar av arbetet du har rätt att få avdrag på.

Referenser

Här hittar du bilder från några av de projekt där vi har anlitats för totalentreprenad. Kontakta oss gärna för att få mer information och kontaktuppgifter till tidigare kunder.