Våra hantverkstjänster

Vi på Leijonhufvud finns här för dig som ska bygga nytt, renovera eller bygga ut. Hos oss finns de kompetenser och certifieringar som krävs för säkra byggen och badrumsrenoveringar.

Hos oss kan du få hjälp med bland annat:

  • Husbygge
  • Helrenovering
  • Altanbygge
  • Köksrenovering
  • Badrumsrenovering
  • Måleri
  • Takläggning
  • Fasadrenovering

Vi erbjuder totalentreprenad i Malmö

Leijonhufvud har många års erfarenhet i branschen och har erbjudit bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Tillsammans med yrkesskickliga hantverkare levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Inget projekt är för litet eller för stort för oss.

Totalentreprenad i Malmö som skapar trygghet

Fördelen med att anställa oss för totalentreprenad i Malmö är att du lämnar över ansvaret till endast en part. Det innebär att om du skulle ha en fråga eller upptäcka ett eventuellt fel så vet du direkt vem du ska vända dig till.

 

Om du istället väljer att arbeta med två eller fler avtalsparter är det du som konsument som har bevisbördan ifall något skulle bli fel. I många fall kan det vara svårt att bevisa vilken av firmorna som är ansvariga för felet, vilket leder till att det blir du som får stå för kostnaden. Därför är det alltid smartare att anlita en firma för totalentreprenad till ditt byggprojekt.

Vad innebär totalentreprenad?

En totalentreprenad är en arbetsavtal eller en del av ett arbetsavtal där entreprenören svarar för såväl projektering som utförande av ett arbete. Om beställaren själv gör delar av projekteringen så kallas det styrd totalentreprenad. Där står beställaren för funktionsansvaret i de delar där vederbörande har stått för de tekniska lösningarna. Det innebär att precis allt inte alltid ingår i entreprenörens åtagande, bara för att kontraktet är rubricerat som en totalentreprenad.

 

Kontakta oss så kommer vi fram till en gemensam plan för din totalentreprenad i Malmö.

Referenser

Här hittar du bilder från några av de projekt där vi har anlitats för totalentreprenad. Kontakta oss gärna för att få mer information och kontaktuppgifter till tidigare kunder.