Snickare i Malmö

Bygg och Renovering

Står du inför ett byggprojekt och letar efter en skicklig snickare i Malmö? Leijonhufvud Bygg & Renovering AB har gedigen erfarenhet och expertis inom snickeri och bygg.

Våra skickliga snickare i Malmö utför ett stort av snickeriarbeten i villor, fastigheter och lägenheter. Det kan handla om renoveringar, om- och tillbyggnader. Oavsett vad vi åtar oss garanterar vi professionalitet, hög servicenivå och generösa garantier. När vi arbetar i ett byggprojekt är det viktigt att vi är lyhörda och flexibla inför kundens behov och krav. För oss är det självklart för att få nöjda och återkommande kunder att hela tiden sträva efter att leverera det lilla extra. Det bästa betyget vi kan få är när kunder återkommer eller rekommenderar oss till andra.

Några av våra expertiser

TILLBYGGNAD, OMBYGGNAD & NYBYGGNAD.
Vi utför om- och tillbyggnationer som exempelvis; altaner, trädäck och uterum. Vi bygger även helt nya hus, såsom villor och attefallshus. Vi bidrar gärna med allt från inspiration till design, ritningar, projektledning och totalentreprenad.

KÖK.
Vi monterar nya kök från alla köksleverantörer. Vi sköter projektledning, montering och installation av el, VVS, kakel och golv. Vi hjälper även gärna till med design av nytt kök och ritningar.

GOLV.
Våra golvspecialister hjälper till med golvslipning, byte av parkett eller stengolv.

MÅLERI.
Vi utför måleriarbeten, av såväl väggar, tak och snickerier.