Snickare i Malmö med trygga arbetsmetoder

När vi får in ett bygguppdrag så inleder vi alltid med en noggrann diskussion med kunden för att säkerställa vad som ska göras. Sedan gör våra snickare ett fysiskt besök för att se hur vi handgripligen ska genomföra byggprojektet. Efter detta får kunden en offert att ta ställning till. Självklart har vi generösa garantier på material och arbete.

Under arbetets gång har vi en öppen kunddialog för att kunden ska känna sig trygg och säker. Då kan vi också anpassa projektet om något oförutsett dyker upp. Efter avslutat byggprojekt genomför vi alltid en grundlig besiktning av slutresultatet tillsammans med kunden. Kunden får en kopia på protokollet innan slutfakturan skickas ut.

Bland våra kunder hittas både privatkunder, företag och bostadsrättsföreningar. Vi arbetar strukturerat med noggrann planering och är noga med uppsatta deadlines. Våra priser står sig bra jämförs med våra konkurrenter. Behöver du hjälp med ROT-avdraget så har vi rutiner för enkel och smidig hantering.

 

Våra tjänster inom snickeri

Då vi har alla kompetenser som är nödvändiga kan vi erbjuda ett stort utbud av tjänster inom snickeri.

Renovering av badrum – Med åren blir badrummet slitet och omodernt. Hos oss får du hjälp med små och stora badrumsprojekt. Vi har våtrumsbehörighet så vi tar hand om allt från el, VVS-arbeten till läggning av kakel, klinker och marmor.

Renovering av kök – Drömmer du om ett nytt kök? Vi har kompetensen och erfarenheten att se till att du får ett nytt och modernt kök enligt dina behov och krav. Berätta för oss hur du vill ha det så sköter vi hela processen från planering till färdigt kök.

Om-, till- och nybyggnad – Vi har stor expertis att bygga om eller till befintlig konstruktion. Det kan handla om att bygga om källaren, bygga altaner eller trädäck. Företaget bygger också helt nya hus, som villor eller Attefallshus.

Övrigt snickeri – Våra skickliga snickare kan hjälpa till med både stora och små inomhusprojekt inomhus. Det innebär mindre arbeten som måleriarbeten och tapetsering eller större projekt som golvläggning eller renovering av dörrar, fönster och andra snickerier.

 

Så arbetar vi

Vi utför olika typer av snickeriarbeten – alltid med precision och noggrannhet i fokus. Våra snickare i Malmö har gedigen erfarenhet och expertis inom snickeri och renovering och vi kan leverera specialanpassade lösningar efter de flesta behov. När du anlitar oss kan du vara säker på att vi använder oss av marknadens bästa material och rätt teknik för att säkerställa att resultatet blir hållbart och långvarigt. Vårt mål är att alltid leva upp till våra kunders krav för att leverera bästa möjliga resultat i varje arbete.

Behov av att anlita en snickerifirma i Malmö?

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Tillsammans med yrkesskickliga hantverkare levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Inget projekt är för litet eller för stort.

ROT-avdrag

 

Byggtjänster i bostaden är godkänt för skattereduktion genom ROT. Är du godkänd för ROT (18 år fyllda och betalar skatt i Sverige) så betalar du endast 70 % av arbetskostnaden. Det kan även utnyttjas av flera i hushållet. Taket för avdrag är 50 000 kronor per person och år. Hanteringen sköts helt och hållet av oss så det är bara att säga till innan byggprojektet har startat. Du behöver heller inte vänta på pengarna, det nya priset syns direkt på fakturan.

Din erfarna snickare i Malmö

 

När vi arbetar i ett byggprojekt är det viktigt att vi är lyhörda och flexibla inför kundens behov och krav. För oss är det självklart för att få nöjda och återkommande kunder att hela tiden sträva efter att leverera det lilla extra. Det bästa betyget vi kan få är när kunder återkommer eller rekommenderar oss till andra.

Våra hantverkare är erfarna och certifierade vilket gör att du som kund kan känna dig trygg om du väljer våra snickare till arbetet du vill få utfört. Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!