Anlita snickare i Falsterbo

Sedan starten av Leijonhufvud Bygg har vi arbetat för att hela tiden skapa nöjda kunder. Det gör vi bland annat genom att ha en rak kommunikation och tydlighet i vår arbetsprocess. Det är viktigt för oss att du som kund känner dig hörd och förstådd i dina visioner. Det är trots allt ditt projekt i grund och botten. Vi arbetar självklart gärna med att komma med idéer utefter vår långa erfarenhet.

Att anlita en snickare i Falsterbo skall vara enkelt, smidigt och tydligt. Vi använder oss alltid av certifierade hantverkare i våra projekt, för att garantera fackmannamässiga och säkra byggen/installationer. Vi är ansvarsförsäkrade och och utfärdar kvalitetsgaranti på samtliga av våra arbeten.

Vi genomför mindre projekt som exempelvis invändiga trapprenoveringar, platsbyggda garderober eller bokhyllor. Men även kompletta renoveringar av rum eller köksrenoveringar. Ja i princip alla typer av arbeten som kräver en snickares expertis inomhus.
Utomhus gör vi uppdrag som exempelvis byggande av altan eller terrass för att kunna njuta av den härliga svenska sommaren. Vi hjälper även kunder med tillbyggnader som garage, attefallshus, carport eller liknande.

Är du privatperson? Glöm inte att utnyttja ROT-avdraget, som gör våra tjänster ännu mer kostnadseffektiv för dig som kund när du söker snickare i Falsterbo! Vi sköter pappersarbetet så att du inte behöver bekymra dig över det.

Är du i behov av att anlita en snickare i Falsterbo?

Kontakta oss på Leijonhufvud Bygg för ett kostnadsfritt möte för att gå igenom ert potentiella projekt. Vi träffas gärna på plats hos er för att kunna se över möjligheterna direkt.
Kontakta oss idag!
 

Varför väljer kunder oss?

 

Vi tror att den personliga kontakten och att lyssna på dig som kund, detta i kombination med ett noga och korrekt utfört arbete gör att vårt rykte är gott och att kunder känner sig nöjda med att dem anlitat just oss. Vi är ett byggföretag med stort engagemang för det vi arbetar med och vi brinner för att göra våra kunder nöjda. Detta tror vi är en stor anledning till varför kunder väljer just oss när dem te.x letar efter en snickare i lund. Hör av dig till oss så kommer vi ut till dig och tittar på hur vi kan hjälpa just dig.

Din kompetenta snickare i Falsterbo

 

Välkommen att kontakta oss redan idag. Fyll i formuläret på hemsidan alternativt ring eller mejla oss. Vi erbjuder dig ett kostnadsfritt hembesök där vi kan titta på jobbet som ska utföras. Därefter räknar vi på arbetet och återkommer vi med en kostnadsfri offert. duktiga hantverkare till rätt pris – Välkommen till oss på Leijonhufvud Bygg och Renovering AB.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!