Vi är aktiva i hela Skåne, läs mer om specifika orter:

En trygg och pålitlig byggfirma

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB är en pålitlig byggfirma som erbjuder ett stort antal högkvalitativa byggtjänster. Företaget har ett stort kundfokus när det gäller alla delar av byggprocessen. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg och säker när du anlitar oss för ditt drömprojekt.

Letar du efter en pålitlig och erfaren byggfirma i Svedala, Trelleborg eller övriga Skåne så har du kommit rätt. Välkommen att kontakta oss idag!

Kontakta oss för kostnadsfritt hembesök

 

Boka ditt hembesök redan idag. Fyll i formuläret via hemsidan så återkommer vi till dig. Har du frågor eller önskar att prata med oss så går det även bra att ringa. Vi ser fram mot att få komma ut och titta närmre på ditt kök och höra mer om dina önskemål. 

 

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!

Vi finns i hela Skåne. Våra vanligaste städer är:

 

Letar du efter en pålitlig och erfaren Byggfirma i Trelleborg, Svedala, Vellinge, Malmö, Lund, Falsterbo, Höllviken, Limhamn, Löddeköping eller Lomma så har du kommit rätt.

Välkommen att kontakta oss idag!