Vi inleder med ett kostnadsfritt hembesök

Det kan vara svårt för gemene man att veta när det är dags att byta tak, men oftast ser du på takets yta när det är dags att göra en besiktning. Om du börjar ana att det är dags för en kontroll av taket är du välkommen att höra av dig till oss. Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt hembesök där vi gör en besiktning av ditt befintliga tak. På så sätt kan vi ta reda på takets unika förutsättningar och ta fram en åtgärdsplan över vad som behöver göras för just ditt tak.

Takläggning i Höllviken – Våra tjänster

Våra takläggare i Höllviken arbetar med de flesta av marknadens takmaterial och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt tak. Förutom själva taket ser vi till att detaljer som vindskivor, takhuv, skorstensplåtar, hängrännor och taksäkerhetsprodukter kommer på plats.

Takpannor
Vi hjälper er att lägga takpannor av olika material, däribland pannor i tegel och betong.

Takplåt
Plåt är ett billigt och underhållsfritt material som finns i flera kulörer och utföranden. Vi lägger ditt plåttak utefter dina önskemål.

Takpapp
Takpapp har blivit allt mer populärt och kan användas som både underlag och ytskikt.

Vi är dina takläggare i Höllviken

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder både takbyte och takrenovering i Höllviken. Vi har arbetat med bygg-och renoveringstjänster i sydvästra Skåne sedan 2011 och är din trygga partner genom hela projektet. För oss står säkerhet och förtroende i fokus och vårt viktigaste mål är att leverera ett tak som du känner dig nöjd med. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med ditt nya tak!

Referenser takläggning

Här hittar du bilder från några av våra takläggningsprojekt över hela Skåne. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig!