Vårt upplägg

Ett enkelt sätt att ge hemmet ett nytt utseende och en fräsch känsla är att måla om. Med rätt färg och teknik kan du skapa en skön känsla i varje rum. Hos oss på Leijonhufvud Bygg & Renovering arbetar erfarna yrkesmålare som hjälper dig att få det resultat du önskar. Vi använder oss enbart av kvalitetsfärger för att säkerställa ett professionellt och hållbart resultat.

Målning i alla utrymmen

Oavsett om du behöver hjälp med att måla väggar, tak, fasader eller andra ytor kan vi stå till tjänst. Vi ser alltid till att använda rätt färg för den berörda ytan och lämnar dig med ett resultat som håller över tid. Vi kan måla många olika underlag, däribland staket, garage, attefallshus, balkonger och mycket annat utomhus. Behöver du hjälp med att hitta rätt färg hjälper vi gärna till med rådgivning. Vi kan även hjälpa till med tapetsering om det skulle önskas.

Kundnöjdhet i fokus

När du väljer att anlita oss som målare i Höllviken levererar vi service på en hög nivå. Vi lyssnar alltid till kundens krav och önskemål och arbetar utefter dem för att nå bästa möjliga resultat. För oss är det viktigt att alla hörn, lister, väggar och vinklar blir ordentligt målade. Vårt arbetssätt präglas av noggrannhet och stor känsla för detaljer.

Din målare i Höllviken

Kontakta oss när du behöver hjälp av en professionell målare i Höllviken. Vi strävar alltid efter att uppnå en hög kundnöjdhet och vi utför alltid arbetet inom överenskomna tidsramar.

Förutom måleri kan vi även hjälpa våra kunder med renoveringar av kök, badrum och många andra hantverkstjänster. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!