Vi utgår från din bostad och ser detaljerna

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB skiljer oss från andra företag inom byggbranschen. Vi ser varje projekt och uppdrag som något unikt och vi fäster därför samma stora fokus och uppmärksamhet på det oavsett vilken storlek det handlar om. Vi arbetar alltid med bästa möjliga material och vi behärskar – och respekterar – både äldre byggtekniker och det mer traditionella hantverket. Det gör att vi på ett tydligt sätt kan förbättra och renovera även i äldre hus på ett mer naturligt sätt.

Vid fin- och inredningssnickerier så arbetar vi på ett lyhört sätt. Både gentemot dig som kund och mot bostaden du äger. Det är viktigt att vi som snickare verkligen lyssnar in och känner bostadens unika uppbyggnad. Då hittar man rätt. Samma sak gäller för dig. Du som beställare och kund har säkert hur många frågor, tankar och idéer som helst. Att vi har en öppen och rak dialog oss emellan leder till bättre resultat – oavsett vad det handlar om.

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB garanterar ett fackmannamässigt utfört jobb som sker inom utsatt tid och som följer både pris- och tidsplan. Vid mer avancerade projekt kan vi sköta tillverkning i vår snickeriverkstad. Där har vi rätt verktyg och en lokal som håller rätt luftfuktighet och temperatur – allt detta skapar detaljer som både blir hållbara och estetiskt tilltalande.

Behöver du hjälp av en riktig snickare i Trelleborg? Välkommen att kontakta oss redan idag så ser vi till att hjälpa dig att nå dina drömmar.

Anpassad byggnation

 

Vi utgår alltid från bostaden skick, känsla och atmosfär då vi arbetar. Som inredningssnickare så måste man alltid anpassa byggnationen efter hur bostaden i övrigt ser ut, vilka material som dominerar samt vilka färger och former som finns.

Först då kan man hitta en harmoni och en känsla som tar fram alla unika detaljer som leder till trivsel och personlighet. Vill du ha hjälp av en riktigt inredningssnickare i Trelleborg så är vi ditt självklara val.

Kontakta oss!

 

Är du i behov av en inredningssnickare i Trelleborg? Kontakta oss idag sp hjälper vi dig!

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!