Lokal byggfirma i Lund

Välkommen att kontakta oss på Leijonhufvud när du behöver hjälp med ditt byggprojekt. Vi är en totalentreprenör som hjälper dig med ditt projekt från början till slut. Vi arbetar brett inom bygg och renovering och kan bland annat bistå med tjänster inom byggnadsarbeten, totalrenoveringar, tillbyggnader, ombyggnader, snickeri, måleri, plattsättning, takrenovering och rivningsarbeten.

Vi arbetar med flexibilitet och högt kundfokus

När vi utför en renovering gör vi det alltid med hänsyn till kundens önskemål. Vi värdesätter god kommunikation och ser till att involvera dig i hela vår arbetsprocess. Vi ger dig regelbundna uppdateringar om vårt arbete och finns tillgängliga när du har frågor eller funderingar.

Inget uppdrag är det andra likt och saker och ting tenderar att ändras under projektets gång. Därför har vi ett agilt förhållningssätt när vi utför våra arbeten och är redo att lägga om vår strategi om vi skulle stöta på ett oväntat problem. Genom en hög flexibilitet i våra projekt kan vi arbeta effektivt och se till att hålla en förmånlig prisnivå på våra tjänster.

Seriös byggfirma

När du som kund anlitar en firma för att hjälpa dig med ditt byggprojekt är det viktigt att företaget har den kompetens som krävs. Hos Leijonhufvud får du hjälp av erfarna hantverkare med lämplig utbildning och våra samarbetspartners och underleverantörer har rätt certifieringar för att utföra våra olika tjänster. Vi har bland annat giltig behörighet för alla typer av arbeten inom VVS, plattsättning och el.

Referensjobb

Nedan hittar du bilder på olika byggprojekt som vi har utfört över hela Skåne. Fler exempel hittar du på vår referenssida.